text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
3.690 ден
 • Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
 • Моќност: 1.000 W
 • SilentPower
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
7.990 ден
5.850 ден
 • Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
 • Моќност: 125 W
 • Бучност: 78 dB
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
72.790 ден
 • Gorenje NRS9182VB Фрижидер
 • Енергетска класа: A++  
 • Бруто капацитет: 610 l  
 • Тип...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
29.590 ден
 • Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
 • Енергетска класа: A+  
 • Kапацитет: 71 l  
 • Тип на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
13.499 ден
 • Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Миксер M500DCBK
GORENJE Миксер M500DCBK
2.190 ден
 • GORENJE Миксер M500DCBK
 • Моќност: 500 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Блендер B800XE
GORENJE Блендер B800XE
3.990 ден
 • GORENJE Блендер B800XE
 • Моќност: 800 W
 • Волумен на садот: 1,5 l
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
30.080 ден
 • GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
 • Димензии на рерната (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Димензии на почата (ШxВxД...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
33.999 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK61DAXL4
 • Енергетска класа: D
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 354l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 66.3 cm...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
2.890 ден
 • GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
 • Моќност на грејачот: 2.800 W
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje K17S Бокал за греење вода
Gorenje K17S Бокал за греење вода
1.890 ден
 • Gorenje K17S Бокал за греење вода
 • Моќност: 2000 W
 • Капацитет: 1,7 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje BS737EX Вградна рерна
Gorenje BS737EX Вградна рерна
16.599 ден
 • Gorenje BS737EX Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK6191PW4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK6191PW4
24.890 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK6191PW4
 • Енергетска класа: A+
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 320l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 59.2 c...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
69.690 ден
 • GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 548l
 • Димензии (ШхВxД): 91 × 179,1 × 64,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Кујнски робот MMC1000XE
GORENJE Кујнски робот MMC1000XE
12.990 ден
 • GORENJE Кујнски робот MMC1000XE
 • Моќност: 1000 W
 • Капацитет на садот: 5 l
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021