text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови
VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови
27.990 ден
 • VIVAX HOME DWB-601473B вградна машина за садови
 • Капацитет (сетови): 14
 • Број на програми: 7
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 36 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5 x 57 x 59,5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Стакленокерамичка плотна BH-042VC
VIVAX HOME Стакленокерамичка плотна BH-042VC
11.590 ден
8.699 ден
 • VIVAX HOME BH-042VC Стаклокерамичка плотна 
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 59 х 5,1 х 52 cm
 • Гаранција: 3 години
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A B
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A B
4.690 ден
 • VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A B
 • Енергетска класа: B
 • Димензии (ВxШxД): 60x14x50cm
 • Тип: Вградлив 
 • Бучавост dB: 51
 • Гаранција: 3 год. ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A X
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A X
4.690 ден
 • VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A X
 • Енергетска класа: B
 • Димензии (ВxШxД): 60x14x50cm
 • Тип: Вградлив 
 • Бучавост dB: 51
 • Гаранција: 3 год. ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W
4.390 ден
 • VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W
 • Енергетска класа: B
 • Димензии (ВxШxД): 60x14x50cm
 • Тип: Вградлив 
 • Бучавост dB: 51
 • Гаранција: 3 год. ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PT070A B
VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PT070A B
6.190 ден
 • VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PT070A B
 • Енергетска класа: А
 • Димензии (ВxШxД): 60x22,8x47,2cm
 • Тип: Вградлив 
 • Бучавост dB: 56-65
 • Гаранција: 3 го...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME DWB-451052B вградна машина за садови
VIVAX HOME DWB-451052B вградна машина за садови
22.790 ден
 • VIVAX HOME DWB-451052B вградна машина за садови
 • Капацитет (сетови): 10
 • Број на програми: 5
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 36 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5 x 45 x 57 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.06.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME MWOB-2020G G Вградна микробранова печка
VIVAX HOME MWOB-2020G G Вградна микробранова печка
12.990 ден
 • VIVAX HOME Вградна микробранова печка MWOB-2020G G
 • Моќност:1250W
 • Поставување: вградна
 • Електронско управување 
 • Гаранција: 36 месеци

&n...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

Vivax vgradna tehnika 5god. IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME BH-022VC ECONOMY Стакленокерамичка плотна
VIVAX HOME BH-022VC ECONOMY Стакленокерамичка плотна
9.999 ден
5.890 ден
 • VIVAX HOME BH-022VC ECONOMY Стаклокерамичка плотна
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 28 х 5,1 х 52 cm
 • Гаранција: 3 години
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022