text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA AR 2500 бензински агрегат
ISKRA AR 2500 бензински агрегат
24.990 ден

22.491 ден

 • ISKRA AR 2500 агрегат 4,1 kW
 • Излезна моќност (S2 5мин): 2500 W
 • напон: 2 × 230V ~ 50Hz
 • Гаранција:2 год.
 • резервоарот за гориво: 15 l • Стартување: рачно

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina LT50-30 Моторна пумпа 500 l/min
Agrina LT50-30 Моторна пумпа 500 l/min
11.000 ден

8.500 ден

Седмична акција!

 • Бренд:AGRINA
 • Гаранција: 3 Год
 • Моќност: 3,5 kW
 • Капацитет: 500 l/min - 30 m3/h
 • Висина: 23 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
AGRINA Дизел Агрегат 6kw отворен моно+троф 6GF
AGRINA Дизел Агрегат 6kw отворен моно+троф 6GF
51.500 ден

48.925 ден

Дизел Агрегат Агрина 6kw отворен моно.+трофазен 6GF-*Висококвалитетен дизел агрегат за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен,со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 800 Хидрофор
Villager VGP 800 Хидрофор

10.500 ден

 • Бренд:VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 800W
 • Висина на водениот столб: 38 m
 • Длабина на повлекување: 8 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 1100 F Хидрофор со вграден филтер
Villager VGP 1100 F Хидрофор со вграден филтер

12.900 ден

 • Бренд:VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1100W
 • Висина на водениот столб: 45 m
 • Длабина на повлекување: 8 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
12.000 ден

10.500 ден

 • Бренд:AGRINA
 • Гаранција: 3 Год
 • Моќност: 3,8 kW
 • Капацитет: 900 l/min - 60 m3/h
 • Висина: 28 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA AR 2800Т бензински агрегат
ISKRA AR 2800Т бензински агрегат
26.990 ден

24.291 ден

 • Бренд: ISKRA
 • Гаранција: 2 Год
 • Моќност: 4,1 kW
 • Гориво:Безоловен бензин
 • Резервар за гориво: 15 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
AGRINA Дизел Агрегат 6 kW отворен монофазен 6GF
AGRINA Дизел Агрегат 6 kW отворен монофазен 6GF
49.500 ден

47.000 ден

AGRINA Дизел Агрегат 6 kW отворен монофазен 6GF-Висококвалитетен дизел агрегат за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен,со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ладењ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 1300 Хидрофор
Villager VGP 1300 Хидрофор

14.000 ден

 • Бренд:VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1300W
 • Висина на водениот столб:47 m
 • Длабина на повлекување: 9 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGI 2400 Инвертерски Агрегат
Villager VGI 2400 Инвертерски Агрегат

45.000 ден

Villager VGI 2400 Инвертерски Агрегат / Агрегат за струја со воздушно ладење.Дополнителна опрема:Т клуч, Инка за дотур на гориво, Кабел за полнење на батеријата. Спецификации Тип на мотор Четворот...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 6700 S -Агрегат 6 kW
Villager VGP 6700 S -Агрегат 6 kW

61.500 ден

Villager VGP 6700 S -Агрегат 6 kW - ФУНКЦИИ: Aвтоматско регулирање на напонот / Спецификации Тип на мотор Четворотактен, воздушно ладење Зафатнина на моторот 420 cm³ Број на вртежи 9 kW (3600...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 5900 S- Агрегат 5 kW
Villager VGP 5900 S- Агрегат 5 kW

59.000 ден

Villager VGP 5900 S- Агрегат 5 kW /ФУНКЦИИ: Aвтоматско регулирање на напонот - Спецификации: Тип на мотор Четворотактен, воздушно ладење Зафатнина на моторот 420 cm³ Број на вртежи 9 kW (3600...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 7900 S-Агрегат 7.5 kW
Villager VGP 7900 S-Агрегат 7.5 kW

77.990 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност:7,5 kW
 • Гориво:Безоловен бензин
 • Резервар за гориво: 25 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 3300 S- Агрегат 2.8 kW
Villager VGP 3300 S- Агрегат 2.8 kW

26.000 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 2,8 kW
 • Гориво:Безоловен бензин
 • Резервар за гориво: 15 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGP 2700 S -Агрегат 2kW
Villager VGP 2700 S -Агрегат 2kW

23.500 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 2 kW
 • Гориво:Безоловен бензин
 • Резервар за гориво: 15 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024