text.skipToContent text.skipToNavigation
17 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW

31.990 ден

 • HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40,9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 32,
  |
 • Тежина 4,3kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW

24.990 ден

 • HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40.9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • чекор 3/8-1,3мм,
  |
 • Тежина 4,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
10.990 ден

9.891 ден

 • Моќност:36V
 • Гаранција:2 Год
 • Должина на мач: 406mm
 • Број на забци:34
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила

10.500 ден

 • Моќност:18V 3.0Ah
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 240mm
 • Број на забци:8
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VEPS 915 Телескопска електрична пила
Villager VEPS 915 Телескопска електрична пила

7.800 ден

 • Моќност:750W
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 240mm
 • Број на забци: 6
 • Тежина: 3kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
10.990 ден

9.891 ден

 • Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 1,7kW (45cm3) |
 • Должина на мач 40,6cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255 mm (.325"),
  |
 • Тежина 5,5kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
13.990 ден

12.591 ден

 • Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 2,15kW (58cm3) |
 • Должина на мач 50,8cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255 mm (.325"),
  |
 • Тежина 6,53kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила 2.1 kW/ 45cm
Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила 2.1 kW/ 45cm
9.990 ден

8.991 ден

 • Моќност:2.1 kW
 • Гаранција:2 Год
 • Должина на мач: 457 mm
 • Број на забци:35
 • Тежина: 5,4kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra PN4500-6 Бензинска моторна пила 1,6 kW/40cm
Iskra PN4500-6 Бензинска моторна пила 1,6 kW/40cm
9.490 ден

8.541 ден

 • Моќност:1,6 kW
 • Гаранција:2 Год
 • Должина на мач: 406mm
 • Број на забци:34
 • Тежина: 5,4kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ERO PRO IE-GC401 Бензинска моторна пила
Iskra ERO PRO IE-GC401 Бензинска моторна пила
9.890 ден

8.901 ден

 • Iskra ERO PRO IE-GC401 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 1,4kW (40,1cm3) |
 • Должина на мач 35,5cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 9.525 mm (.325"),
  |
 • Тежина 6,0kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
12.690 ден

11.421 ден

 • Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 2kW (52cm3) |
 • Должина на мач 45,7cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255 mm (.325"),
  |
 • Тежина 5,5kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 525P5S- Телескопска пила 3.6kW
HUSQVARNA 525P5S- Телескопска пила 3.6kW

37.990 ден

 • Made in Sweden
 • 1 Год.сервис и гаранција
 • Број на вртежи 8500 rpm
 • Телескопска пила 3.6kW
 • Должина со продолжеток 350 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW

38.990 ден

 • HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
  |
 • Моќност 3,6kW (70,7cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 34,
  |
 • Тежина 6,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra M0L 3ET 150 Батериска пила за гранки
Iskra M0L 3ET 150 Батериска пила за гранки
8.990 ден

8.091 ден

 • Моќност:18V
 • Гаранција:2 Год
 • Должина на мач: 150mm
 • Број на забци: 6
 • Тежина: 3kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra PN-5800-4 Бензинска моторна пила 2.2 kW/50cm
Iskra PN-5800-4 Бензинска моторна пила 2.2 kW/50cm
10.690 ден

9.621 ден

 • Моќност: 2.2kW
 • Должина на нож: 50 cm
 • Резервоар за гориво: 260 ml
 • Тежина: 5.4 Kg
 • Гаранција: 2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024