text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
53 пронајдени производи
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
14.500 ден
9.999 ден
 • Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
  |
 • Моќност 2kW (53cm3) |
 • Должина на мач 45,7cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255mm (.325"),
  |
 • Тежина 5,5kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555
2.790 ден
Villager Ел. тример ET 555. Моќност 550W, широчина на косење 27цм, број на вртежи 11000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,95Kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

MTD Бензински тример MT 52
MTD Бензински тример MT 52
8.590 ден
7.590 ден
MTD Бензински тример MT 52 / 2 Години гаранција / 1,45kW

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

AGRINA 43p бензиска косилка за трева
AGRINA 43p бензиска косилка за трева
12.705 ден
10.390 ден
 • AGRINA 43p бензиска косилка за трева
 • Моќност: 2,0 kW
 • Капацитет на корпа: 60 литри
 • Гаранција: 3 години
 • Прилагодливи висини: 25 - 75 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
9.129 ден
7.490 ден
 • Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила,
  |
 • Моќност: 1,35kW,
 • Број на вртежи на моторот (глава со конец):6525 в/м,
 • Број на вртежи на моторот (глава со острица):6900 в/м,
 • Должина на рачка: 1640 mm, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок 125 бари/1600W
STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок 125 бари/1600W
11.999 ден
8.990 ден
 • STANLEY SXPW16PE - Перач под притисок,
 • Моќност: 125 бари / 1.600W,
 • Гаранција: 2 години,
 • 2 додатоци за прскање, 2 четки,
 • Бренд: Stanley.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.04.2021

Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355
1.899 ден
Villager Ел. тример ET 355. Моќност 350W, широчина на косење 25цм, број на вртежи 12000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,2 Kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN Кабел коктур со водилка 4V/25M 1.5 4ZR-D04
KLAN Кабел коктур со водилка 4V/25M 1.5 4ZR-D04
2.599 ден
Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 25m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: црна • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 6,70 кг • Бруто т...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

STANLEY SXPW22PE - Перач под притисок 150 бари/2200W
STANLEY SXPW22PE - Перач под притисок 150 бари/2200W
14.999 ден
10.990 ден
 • STANLEY SXPW22PE - Перач под притисок,
 • Моќност: 150 бари / 2.200W,
 • Гаранција: 2 години,
 • 2 додатоци за прскање, 2 четки,
 • Бренд: Stanley.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.04.2021

MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
2.990 ден
Електрична косилка 1200W - EK3212, наменета за површини до 300м2, одлична издржливост која ја гарантира 2 години главниот увозник на МТД брендот. За повеќе информации на производот може да не контк...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.04.2021

Iskra ТU-МТ430 Бензиски тример 3 во 1 + конец и очила
Iskra ТU-МТ430 Бензиски тример 3 во 1 + конец и очила
13.999 ден
13.990 ден
Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример / / Волумен на моторот: 42,7 cm3• Моќност: 1,35 kW (1,8 KM)• Број на вртежи на моторот:• глава со навој: 6525 вртежи во минута• главата на ножот: 6900 вртежи во...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN Кабел коктур со водилка 4V/50M 1.5 4ZR-D04
KLAN Кабел коктур со водилка 4V/50M 1.5 4ZR-D04
3.399 ден
Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 25m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: црна • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 6,70 кг • Бруто т...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN котур кабел 4V/10M DG-XDB04
KLAN котур кабел 4V/10M DG-XDB04
1.499 ден
• Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 10m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,99 кг • Бру...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN котур кабел 4V/5M DG-XDB04
KLAN котур кабел 4V/5M DG-XDB04
999 ден
• Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 0,99 кг • Бру...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN котур кабел 4V/15M DG-XDB04
KLAN котур кабел 4V/15M DG-XDB04
1.899 ден
• Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 15m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,99 кг • Бру...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

KLAN котур кабел 4V/7,5M DG-XDB04
KLAN котур кабел 4V/7,5M DG-XDB04
1.199 ден
• Број на утичници: 4 • Должина на кабел: 7,5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,14 кг • Б...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
14.999 ден
11.999 ден
 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати
Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати
7.850 ден
5.499 ден
 • Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати,
 • Моќност: 2.200W,
 • Вртежи во минута макс. 7.000 rpm,
 • 406 mm (16") големина на меч,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
5.250 ден
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено Технички карактеристики: Правосмукалка LAVOR WT 20 P суво/водено Напојување 230 V- 50 Hz Тежина: 6,5 Kg Големина на резервоар: 20 l Проток .60 l...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок
LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок
15.000 ден
11.999 ден
LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок/Работен напон 220V-50Hz/ Моќност 2.5kW/Проток на вода 510л/ч / работен притисок 180 бари/ должина на црево 8 метри/дигитален тастер за контрола/1 фиксна...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.04.2021

Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127
Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127
1.190 ден
Пречник за сечење 45 mm/Должина 820 mn/Сечило Челик Cr-V/тежина 1289 g

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W
Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W
7.999 ден
Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W / Јачина на моторот :1700 W / Проток на вода : 420 l/h / Максимален притисок :130 Bar / Тежина 9.7 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Iskra ML-CD 92-180-Батериска Штрафилица 18V + ERO FST029
Iskra ML-CD 92-180-Батериска Штрафилица 18V + ERO FST029
5.400 ден
3.799 ден
 • Iskra ML-CD 92-180-Батериска Штрафилица 18V + ERO FST029,
  |
 • Напон: 18V, |
 • Вртежи во празно: 0-700 врт/мин,
 • Капацитет на дупчење : 18 mm (дрво), 7 mm (железо),
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

ISKRA СЕТ: TU520SEU Бензиски тример+ ERO 60 алати
ISKRA СЕТ: TU520SEU Бензиски тример+ ERO 60 алати
11.590 ден
9.499 ден
ISKRA СЕТ:TU520SEU Бензиска коса + ERO 60 алати / 2 Години гаранција / Моќност: 1,4 kW (2,0 KM)

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 50L
STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 50L
13.999 ден
STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик / Капацитет : 50 L / Притисок на вшмукување : 19 (kPa) / Моќност : 1600 W / Тежина : 18.7kg / Должина на кабел : 5m, гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3