text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
26 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
Villager Ел.косилка Villy 1600 P

7.200 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 38 cm
 • Број на висини: 5
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 600 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 E
Villager Ел.косилка Villy 1600 E

8.900 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 42 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 900 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е

4.100 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 33 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 300 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е

6.900 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Моќност: 1300 W
 • Работна ширина: 38 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 600 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Falcon 6111 B-Matic Моторна косилка Briggs & Stratton motor 750 EX DOV, 160 cm³ / 53 cm
Villager Falcon 6111 B-Matic Моторна косилка Briggs & Stratton motor 750 EX DOV, 160 cm³ / 53 cm

34.000 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.64 KS
 • Зафатнина на моторот: 161 ccm
 • Работна ширина: 52.5 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1500 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Falcon 6111 H-Matic Моторна косилка 3.3 kW
Villager Falcon 6111 H-Matic Моторна косилка 3.3 kW

39.000 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.64 KS
 • Зафатнина на моторот: 161 ccm
 • Работна ширина: 52.5 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1500 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 4811 V Култиватор
Villager VTB 4811 V Култиватор

32.000 ден

Villager VTB 4811 V Култиватор-ФУНКЦИЈА:6 стандардни фрези,Транспортни тркала.Спецификации Тип на мотор Villager VGR 250 H Зафатнина на моторот 212 cm³ Работна снага 4.1 kW (3600 rpm) Работна...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Atlas 4111 T моторна косилка(самоодна) 2.6 kW
Villager Atlas 4111 T моторна косилка(самоодна) 2.6 kW

19.000 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.53 KS
 • Зафатнина на моторот: 139 ccm
 • Работна ширина: 46 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1100 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1400 P
Villager Ел.косилка Villy 1400 P

6.200 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 34 cm
 • Број на висини: 5
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 500 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 375 Култиватор
Villager VTB 375 Култиватор

16.900 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1,9 kW
 • Работна ширина: 360 mm
 • Број на фрези: 4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager Бензински тример BC 1250 S
Villager Бензински тример BC 1250 S

8.900 ден

Villager Бензински тример BC 1250 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 42,7cm3, моќност на моторот: 1,25kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, с...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

Villager Ел. тример ET 1000
Villager Ел. тример ET 1000

5.900 ден

 • Ширина на косење:350mm
 • Моќност: 1000W
 • Маса: 4,9 kg
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 4310 V Култиватор
Villager VTB 4310 V Култиватор

19.500 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1,6 kW
 • Работна ширина: 430 mm
 • Број на фрези: 4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Atlas 4011 T моторна косилка 2.6 kW
Villager Atlas 4011 T моторна косилка 2.6 kW

15.500 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.53 KS
 • Зафатнина на моторот: 139 ccm
 • Работна ширина: 46 cm
 • Самоодна: Не
 • Препорачана површина за косење: 1100 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Villy 2020E Акумулаторска косилка 18V
Villager Villy 2020E Акумулаторска косилка 18V

9.500 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 33 cm
 • Број на висини: 5
 • Мин. Работна висина: 25 mm
 • Макс. Работна висина: 75 mm
 • Препорачана површина за косење: 300 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1200 P
Villager Ел.косилка Villy 1200 P

5.200 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 32 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 400 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG56SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
Iskra HG56SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
35.990 ден

32.391 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.7 KS
 • Зафатнина на моторот: 163 ccm
 • Работна ширина: 56 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1800 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG51SMH-B 2,8kW Бензинска косилка за трева
Iskra HG51SMH-B 2,8kW Бензинска косилка за трева
22.990 ден

20.691 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 4 KS
 • Зафатнина на моторот: 173 ccm
 • Работна ширина: 51 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1600 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG53SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
Iskra HG53SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
32.990 ден

29.691 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 2.68 KS
 • Зафатнина на моторот: 163 ccm
 • Работна ширина: 53 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1800 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG53SMH-B Бензиска косилка за трева
Iskra HG53SMH-B Бензиска косилка за трева
27.990 ден

25.191 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.2 KS
 • Зафатнина на моторот: 173 ccm
 • Работна ширина: 53 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1800 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
38.990 ден

35.091 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 4.7 KS
 • Зафатнина на моторот: 189 ccm
 • Работна ширина: 53 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1800 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
16.999 ден

15.299 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 2.7 KS
 • Зафатнина на моторот: 127.1 ccm
 • Работна ширина: 41 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1200 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

Villager VPS 290 Моторна аератор (проветрувач)
Villager VPS 290 Моторна аератор (проветрувач)

26.000 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност: 4000 W
 • Работна ширина: 40 cm
 • Мин. Работна висина: -5 mm
 • Макс. Работна висина: 15 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 1400 E Електричен култиватор
Villager VTB 1400 E Електричен култиватор

8.800 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1400 W
 • Работна ширина: 400 mm
 • Број на фрези: 4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
11.490 ден

10.341 ден

 • Моќност: 1,35 kW
 • Гаранција:2 Год
 • Ширина на косење:430mm
 • Тежина:8 kg
 • Глава со конец и нож

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.04.2024

 • 1(current)
 • 2