text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
10.990 ден

9.490 ден

Седмична акција!

  • Тип на производ: Машини за перење под притисок
  • Моќност: 2,5 kW
  • Максимален притисок: 160 бари
  • Максимален проток: 510литри на час
  • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024