text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
52 пронајдени производи
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
3.999 ден
 • Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8,
  |
 • Батериска бормашина 14,4V/1.5Ah, |
 • Бренд: ISKRA,
 • Подарок: 8 штрафцигери ISKRA,
 • Гаранција: 2 години, |
 • Вртежи до 700 во минута. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

DeWalt DCD796P2 ак. дупчалка 18,0V 5,0Ah
DeWalt DCD796P2 ак. дупчалка 18,0V 5,0Ah
34.000 ден
23.999 ден
DeWalt DCD796P2 ак. дупчалка 18,0V 5,0Ah. батерија: 18 V, 5,0 Ah Li-lon, моќност: 460 W, бр. на вртежи: 0-550/2.000/мин., бр.на удари: 0-9350/34000/мин., макс. вртежен момент: 70/27 Nm, брзостезна ...

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DDF453RFE 18v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DDF453RFE 18v
15.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-AKB 18-2LI-2 акумулаторска дупчалка
Kawasaki MTX-K-AKB 18-2LI-2 акумулаторска дупчалка
9.999 ден
Kawasaki MTX-K-AKB 18-2LI-2 акумулаторска дупчалка. Моќна 18,0v/1,5Ah Li-ion батерија со брзина 0-500/170мин-1 и време на полнење 1 час, моторот нема четкици. Капацитет на стезна чаура 0,8-10 mm, с...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач + куфер DDF448RFJ 14,4v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач + куфер DDF448RFJ 14,4v
18.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DDF456SP1F 18v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DDF456SP1F 18v
18.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-AK 12-2G-1 Li акумулаторска дупчалка
Kawasaki MTX-K-AK 12-2G-1 Li акумулаторска дупчалка
3.999 ден
Kawasaki MTX-K-AK 12-2G-1 Li акумулаторска дупчалка во кутија со сет додатоци. Моќна 10,8v/1,5Ah Li-ion батерија со брзина 0-1400мин-1. Капацитет на стезна чаура 1-10 mm, Максимално дупчење на чели...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-AK 12 Li-2 акумулаторска дупчалка
Kawasaki MTX-K-AK 12 Li-2 акумулаторска дупчалка
4.399 ден
Kawasaki MTX-K-AK 12 Li-2 акумулаторска дупчалка во кутија со сет додатоци. Моќна 10,8v/1,5Ah Li-ion батерија со брзина 0-1400мин-1. Капацитет на стезна чаура 1-10 mm, Максимално дупчење на челик: ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-AK 14,4 сет акумулаторска дупчалка
Kawasaki MTX-K-AK 14,4 сет акумулаторска дупчалка
9.999 ден
Kawasaki MTX-K-AK 14,4 сет акумулаторска дупчалка во кутија со сет 158 додатоци. Моќна 14,4v/1,2Ah Ni-CD батерија со брзина 0-550мин-1 и време на полнење 1 час. Капацитет на стезна чаура 0,8-10 mm,...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-20V СЕТ акумулаторска дупчалка + аголна брусалка
Kawasaki MTX-K-20V СЕТ акумулаторска дупчалка + аголна брусалка
14.999 ден
Kawasaki MTX-K-20V СЕТ акумулаторска дупчалка + аголна брусалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 20,0v/2,0Ah Li-ion 2 батерии со брзина 0-400/0-1400мин-1. Капацитет на стезна чаура 10 mm, врт...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
5.690 ден
4.999 ден
 • Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии,
  |
 • Моќност: 18V, 2 x Li-ion 1,5ah, |
 • Брзина на вртежи: 0-1500 в/м,
 • капацитет на дупчење: 18mm дрво и 7mm метал,
 • Сетот содржи 12 додатоци, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Makita Сет акумулаторски алати + тобра + 2 батерии 10,8V/2Ah TD110D + DF331D
Makita Сет акумулаторски алати + тобра + 2 батерии 10,8V/2Ah TD110D + DF331D
15.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

DeWalt DCD710C2 ак. дупчалка 10,8V 1,3Ah со 2 батерии во кутија
DeWalt DCD710C2 ак. дупчалка 10,8V 1,3Ah со 2 батерии во кутија
11.332 ден
8.490 ден
DeWalt DCD710C2 ак. дупчалка 10,8V 1,3Ah со 2 батерии во кутија . батерија: 10,8 V, 1,3 Ah XR Li-Ion, моќност: 180 W, бр. на вртежи: 0–400 / 1.500 o/min - макс. вртежен момент: 24 / 15 Nm - брзост...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF457DWE 18,8v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF457DWE 18,8v
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF347dwe 14,4v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF347dwe 14,4v
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска ударна дупчалка + куфер 8281DWAE 14v/2,0Ah
Makita Акумулаторска ударна дупчалка + куфер 8281DWAE 14v/2,0Ah
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Сет Акумулаторски алати + тобра + полнач + 2 батерии DK1497 14,4v/1,5Ah
Makita Сет Акумулаторски алати + тобра + полнач + 2 батерии DK1497 14,4v/1,5Ah
14.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач + куфер DDF453SYE 18v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач + куфер DDF453SYE 18v
12.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка-одвртувач + куфер DDF343SYE 14v
Makita Акумулаторска дупчалка-одвртувач + куфер DDF343SYE 14v
11.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF011DS 7,2v
Makita Акумулаторска дупчалка одвртувач DF011DS 7,2v
2.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Black&Decker Сет: Аку.Дупчалка 18V + сет на рачни клучеви
Black&Decker Сет: Аку.Дупчалка 18V + сет на рачни клучеви
8.198 ден
Black&Decker Сет: Аку.Дупчалка 18V BDCHD18-QW + сет на рачни клучеви BDHT0-71617 * Спецификации на дупчалката: Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Black&Decker Сет: Аку.Дупчалка 12V со битови и држач
Black&Decker Сет: Аку.Дупчалка 12V со битови и држач
8.498 ден
Black&Decker Сет: Батериски одвртувач BDCDD12-QW 12V со битови и држач* Спецификации: BDCDD12-QW Напон 12V ,Капацитет на батерија 1,5Ah, Максимален вртежен момент 25Nm, Број на вртежи 0-550rpm, Ма...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка + 100 битови
HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка + 100 битови
14.999 ден
 • HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка + 100 битови,
 • Капацитет во бетон/челик/дрво: 13/13/38mm,
 • Капацитет на глава: 2-13mm,
 • Метална кутија со 100 битови,
 • Гаранција 3 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Safun Батериска штрафилица 21V
Safun Батериска штрафилица 21V
3.600 ден
Брендот Safun се произведува во фабриките на Агрина и истиот подлежи на 3 години гаранција од главниот застапник и сервисер во Македонија. Одличен баланс помеѓу квалитетот и цената. Напојување: 21...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

HIKOKI DS10DAL Акумулаторска дупчалка
HIKOKI DS10DAL Акумулаторска дупчалка
7.999 ден
DS10DAL Акумулаторска дупчалка: Број на вртежи: 0-1.300rpm; Вртежен момент: 38Nm; Батерија:BCL1015-10.8V/1.5Ah ; Тип на мотор: со четкици; Тежина: 1.0kg; Опрема: 2x1,5Ah, полнач, лампа, куфер

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3