text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
91 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black&Decker BCD001C1KA-QW Дупчалка 1х1,5Аh 18V
Black&Decker BCD001C1KA-QW Дупчалка 1х1,5Аh 18V
7.990 ден

6.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-600 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BCD003C2K-QW 18V Вибрациска дупчалка 2×1.5Ah
Black&Decker BCD003C2K-QW 18V Вибрациска дупчалка 2×1.5Ah
9.990 ден

8.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
3.390 ден

3.051 ден

 • Тип на производ: Батериска ударна дупчалка
 • Напон: 20V
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Батерија: Нема во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BCK24D2S-QW Сет Ударна Дупчалка 18V
Black&Decker BCK24D2S-QW Сет Ударна Дупчалка 18V
15.490 ден

14.490 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black&Decker BDCK123S2S-XJ Сет од 4 алати 12V
Black&Decker BDCK123S2S-XJ Сет од 4 алати 12V
17.490 ден

10.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 12V
 • Брзина на вртежи: 0-1.400 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra XCROSS SF8M12508 батерија за градинарска опрема + брз полнач SF8M203-01
Iskra XCROSS SF8M12508 батерија за градинарска опрема + брз полнач SF8M203-01
9.990 ден

8.991 ден

• Напон: 36V • Капацитет: 4,0 Ах • Приказ на статусот на полнење • Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра X-Cross • Време на полнење: 2,5 ч • Полначот е исто така достапен одделно...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DEWALT DCK200ME2GT-QW сет алати
DEWALT DCK200ME2GT-QW сет алати

42.990 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 1,7Ah
 • Батерија во пакување: Две батерии
 • Тип на дупчалка: Обична
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VLN 3220+4320 18V Брусалка + штрафилица сет
Villager VLN 3220+4320 18V Брусалка + штрафилица сет

9.900 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска штрафилица + Брусалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1300 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLP 5120 Ударна бормашина со 2 БАТЕРИИ 20V
Villager VLP 5120 Ударна бормашина со 2 БАТЕРИИ 20V

10.900 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на производ: Батериска штрафилица
 • Напон: 20V
 • Брзина на вртежи: 0-1800 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер 3,6V со битови
Iskra ML CS19 36 Батериски штрафцигер 3,6V со битови
2.490 ден

2.241 ден

 • Тип на производ: Батериска штрафилица + сет алати
 • Напон: 3,6V
 • Брзина на вртежи: 0-180 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија)
Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија)
3.990 ден

3.591 ден

 • Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија),
  |
 • Напон: 20V, |
 • Вртежи во празен од: 3800 врт / мин,
 • Длоабочина на сечење под агол од 90° - (max) 38mm,
 • Длоабочина на сечење под агол од 45° - (max) 28mm, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ML-CD92-180 Батериска дупчалка 18V
Iskra ML-CD92-180 Батериска дупчалка 18V
4.290 ден

3.861 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-700 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Wurth BHD 18BL Батериска дупчалка/одвртувач, 2x4Ah
Wurth BHD 18BL Батериска дупчалка/одвртувач, 2x4Ah

28.450 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-2970 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка 18V
Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка 18V
3.990 ден

3.591 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1350 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY FMCK478D2BC-QW Ударна дупчалка 18V
STANLEY FMCK478D2BC-QW Ударна дупчалка 18V

22.690 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 2 Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка:Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DCK355P2T-QW Сет три алати 18V
DeWalt DCK355P2T-QW Сет три алати 18V

59.990 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 5Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка: Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth MASTER M-CUBE COMBO SET - (ABS-1/ABH-1/AWS)
Wurth MASTER M-CUBE COMBO SET - (ABS-1/ABH-1/AWS)

70.000 ден

3 Машини

3 Батерии

1 Брз полнач

1 Торба

2.0 Ah батерии 

Батериска дупчалка-одвртувач ABS 18 Compact

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BCD900M1K-QW Комбиниран чекан 18V
Black&Decker BCD900M1K-QW Комбиниран чекан 18V

17.490 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 4 Ah
 • Батерија во пакување: Една батерија
 • Тип на дупчалка: Ударна
 • Гаранција: 2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
STANLEY FMCK601D2A-QW Дупчалка 18V +прибор
STANLEY FMCK601D2A-QW Дупчалка 18V +прибор
13.090 ден

9.790 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 1,3Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка: Обична
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска дупчалка 14,4V со куфер
Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска дупчалка 14,4V со куфер
6.990 ден

6.291 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 14,4V
 • Брзина на вртежи: 0-1500 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DCD85ME2GT-QW Ударна Дупчалка 18V McLaren F1
DeWalt DCD85ME2GT-QW Ударна Дупчалка 18V McLaren F1
33.990 ден

25.490 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 1.7 Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка:Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DeWalt DCD701D2-QW дупчалка 12V 2Ah Brushless
DeWalt DCD701D2-QW дупчалка 12V 2Ah Brushless

14.990 ден

 • Моќност: 12V
 • Капацитет на батерија: 2Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка: Обична
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY SFMCK471D2S-QW Сет 18V дупчалка + брусилка
STANLEY SFMCK471D2S-QW Сет 18V дупчалка + брусилка
21.990 ден

16.490 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 2 Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка:Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DCK2062E2T-QW Сет дуплачлка+одвртувач 18V
DeWalt DCK2062E2T-QW Сет дуплачлка+одвртувач 18V

33.900 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 1.75 Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка:Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DCD778D2T-QW Ударна дупчалка 18V 2Ah
DeWalt DCD778D2T-QW Ударна дупчалка 18V 2Ah

18.490 ден

 • Моќност: 18V
 • Капацитет на батерија: 2 Ah
 • Батерија во пакување: две батерии
 • Тип на дупчалка:Ударна
 • Гаранција: 3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3