text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
Villager VAS 1500 P вертикутер (аератор)
Villager VAS 1500 P вертикутер (аератор)
7.500 ден
Villager VAS 1500 P вертикутер (аератор)

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

AL-KO Combi Care 36 E Comfort вертикутер
AL-KO Combi Care 36 E Comfort вертикутер
9.790 ден
AL-KO Combi Care 36 E Comfort вертикутер. Карактеристики: Моќност: 1500 W Ролер: 20 челични ножеви Работни висини: 5 Работна ширина: 36 см Тип на напојување: електричен Капацитет на кутијата: ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

MTD Optima 34 VE, електричен вертикутер
MTD Optima 34 VE, електричен вертикутер
10.590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

MTD Smart 30 VE, 1200W електричен вертикутер
MTD Smart 30 VE, 1200W електричен вертикутер
7.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021