text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
Iskra ERO 85 -сет алати
Iskra ERO 85 -сет алати
4.999 ден
Iskra ERO 85 -сет алати • Инбус: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4 ") и 12,5 mm (1/2") • 1/2 "наставки: (16 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21,22, 24, 27, 30, 32 • 1/4 "наставки: (12 парчи...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021