text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
37 пронајдени производи
WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
790 ден
 • WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500,
  |
 • Резна глава подд агол од 30 степени, |
 • Опфат на сечење: 25mm,
 • Бренд: Wolf Garten,
 • Модел: RS-2500,
 • Гаранција: 10 години. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Телескопска рачка ZM V4
WOLF GARTEN Телескопска рачка ZM V4
1.750 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Ножици за дрво 020 AJKLG
Ножици за дрво 020 AJKLG
690 ден
Ножици за дрво 020 AJKLG. Карактеристики:Телескопска рачка 65-90 см,Димензии на сечиво:11 см, опфат на сечење 50мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

TONSFORM алуминиумски скали 3х8 4.9метри 150кг
TONSFORM алуминиумски скали 3х8 4.9метри 150кг
5.690 ден
TONSFORM алуминиумски скали 3х8 4.9метри

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

WOLF GARTEN Рачна сеалка EA-M
WOLF GARTEN Рачна сеалка EA-M
690 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Рачна фреза DA-S
WOLF GARTEN Рачна фреза DA-S
1.750 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Листособирач пластично гребло Ui-M
WOLF GARTEN Листособирач пластично гребло Ui-M
499 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Двојна алатка IM-M
WOLF GARTEN Двојна алатка IM-M
490 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Апарат за врзување JAPAN HT-B MAX
Апарат за врзување JAPAN HT-B MAX
1.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Рачка од јасен ZM150
WOLF GARTEN Рачка од јасен ZM150
590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN рачка ZM АD
WOLF GARTEN рачка ZM АD
490 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Срп MACH 18
Срп MACH 18
450 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

TONSFORM алуминиумски скали 3х10 6.5метри 150кг
TONSFORM алуминиумски скали 3х10 6.5метри 150кг
6.990 ден
TONSFORM алуминиумски скали 3х10 6.5метри

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

WOLF GARTEN Гребло со тркала UR M3
WOLF GARTEN Гребло со тркала UR M3
1.790 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

GARDENA 8754-30 Класични ножици 18мм
GARDENA 8754-30 Класични ножици 18мм
580 ден
GARDENA 8754-30 Класични ножици 18мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 4000
WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 4000
890 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Гребло аератор UG M3
WOLF GARTEN Гребло аератор UG M3
990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

TONSFORM алуминиумски скали 3х9 5.7метри 150кг
TONSFORM алуминиумски скали 3х9 5.7метри 150кг
6.490 ден
TONSFORM алуминиумски скали 3х9 5.7метри

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

WOLF GARTEN Рачка од јасен ZM170
WOLF GARTEN Рачка од јасен ZM170
650 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Ножици за дрво 020 A-RW алуминиумски
Ножици за дрво 020 A-RW алуминиумски
790 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN Алат за коров KSM
WOLF GARTEN Алат за коров KSM
690 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

TONSFORM алуминиумски скали 2х10/2.63м-4.63м 150кг
TONSFORM алуминиумски скали 2х10/2.63м-4.63м 150кг
4.990 ден
TONSFORM алуминиумски скали 2х10/2.63м-4.63м 150кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

TONSFORM алуминиумски скали 2х12/3.11м-5.70м 150кг
TONSFORM алуминиумски скали 2х12/3.11м-5.70м 150кг
5.690 ден
TONSFORM алуминиумски скали 2х12/3.11м-5.70м 150кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

WOLF GARTEN Рачен браздач JA-M 20
WOLF GARTEN Рачен браздач JA-M 20
990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

WOLF GARTEN рачен култиватор BE-M
WOLF GARTEN рачен култиватор BE-M
590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

 • 1(current)
 • 2