text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
20 пронајдени производи
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
6.549  ден
Villager Ел.косилка Villy 1600 P. Моќност 1600W, широчина на косење 380мм, површина на косење 600м2, висина на косење: 30-65 mm (5 нивоа, централно), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 18...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
3.199  ден
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е.Моќност 1000W, широчина на косење 305мм, површина на косење 300м2, висина на косење: 25-55 mm (3 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 140 mm, капаци...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Makita Електрична косилка  ELM3711, 1300W
Makita Електрична косилка ELM3711, 1300W
11.763  ден
9.999  ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Makita Електрична косилка  ELM4613, 1800W
Makita Електрична косилка ELM4613, 1800W
24.999  ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Black & Decker Ел.косилка EMAX32S 1200W
Black & Decker Ел.косилка EMAX32S 1200W
9.999  ден
6.999  ден
Black & Decker Ел. ножица за жива ограда EMAX32S 1200W 32cm. Moќност: 1.200 W, Брзина: 3.500/min, Ширина на косење: 32 cm, Висина на косење: 20-60 mm, Број на подесувања на висината: 3 (нивоа на ко...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Villager Villy 2020E-Батериска косилка 18V
Villager Villy 2020E-Батериска косилка 18V
7.990  ден
Villager Villy 2020E-Батериска косилка 18V - Напон 18V - Тип на мотор: индукциски без четкици- Ширина на косење 330 mm- Површина на косење 150 m²- Висина на косење 25 - 75 mm (5 нивоа централно) - ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.10.2020

Villager Ел.косилка Villy 1200 P
Villager Ел.косилка Villy 1200 P
4.590  ден
Villager Ел.косилка Villy 1200 P. Моќност 1200W, широчина на косење 320мм, површина на косење 400м2, висина на косење: 20-60 mm (5 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 140 mm, капац...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Villager Ел.косилка Villy 1400 P
Villager Ел.косилка Villy 1400 P
5.590  ден
Villager Ел.косилка Villy 1400 P. Моќност 1400W, широчина на косење 340мм, површина на косење 500м2, висина на косење: 25-65 mm (5 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 160 mm, капац...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Black & Decker Ел.косилка EMAX34S 1400W
Black & Decker Ел.косилка EMAX34S 1400W
14.799  ден
Black & Decker Ел. ножица за жива ограда EMAX34S 1400W 34cm. Moќност: 1.400 W, Брзина: 3.500/min, Ширина на косење: 34 cm, Висина на косење: 20-70 mm, Број на подесувања на висината: 6(нивоа на кос...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Black & Decker Ел.косилка EMAX38I 1600W
Black & Decker Ел.косилка EMAX38I 1600W
15.999  ден
12.999  ден
Black & Decker Ел. ножица за жива ограда EMAX38I 1600W 38cm. Moќност: 1.600 W, Брзина: 3.500/min, Ширина на косење: 38 cm, Висина на косење: 20-70 mm, Број на подесувања на висината: 6(нивоа на кос...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Iskra QT3023 Електрична косилка 1000W
Iskra QT3023 Електрична косилка 1000W
3.999  ден
моќност: 1000W / Напон: 230-240V ~ 50Hz / Максимална ширина на сечењето: 320 mm / Прилагодлива висина на сечење 3 позиции: 25/40/55 mm / Волумен на корпа: 30L / Пластично куќиште / 24 месеци гаран...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Iskra QT3040 Електрична косилка 1600W
Iskra QT3040 Електрична косилка 1600W
6.999  ден
моќност: 1600W / Напон: 230-240V ~ 50Hz / Максимална ширина на сечењето 5 позиции: 400 mm / Прилагодлива висина на сечење: 25-65 мм / Волумен на корпа за трева: 45L / Пластично куќиште / 2...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

MTD SMART 32E, 1000W електрична косилка
MTD SMART 32E, 1000W електрична косилка
3.999  ден
3.590  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

MTD SMART 38E, електрична косилка
MTD SMART 38E, електрична косилка
4.990  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
2.990  ден
Електрична косилка 1200W - EK3212, наменета за површини до 300м2, одлична издржливост која ја гарантира 2 години главниот увозник на МТД брендот. За повеќе информации на производот може да не контк...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.10.2020

Кабел за електрична косилка 20m
Кабел за електрична косилка 20m
799  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020

Кабел за електрична косилка 25m
Кабел за електрична косилка 25m
999  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020

Makita Електрична косилка  ELM4110, 1600W
Makita Електрична косилка ELM4110, 1600W
19.998  ден
16.998  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Makita Електрична косилка  ELM4612, 1800W
Makita Електрична косилка ELM4612, 1800W
18.999  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020

Makita Електрична косилка ELM3311, 1100W
Makita Електрична косилка ELM3311, 1100W
9.410  ден
7.999  ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2020