text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
26 пронајдени производи
Iskra HG48SMH-S, бензинска косилка за трева
Iskra HG48SMH-S, бензинска косилка за трева
18.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra LM51M Бензиска косилка за трева
Iskra LM51M Бензиска косилка за трева
12.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензинска косилка VR 46 Т самоходна   (OHV, 139 cm3, 46cm)
Villager Бензинска косилка VR 46 Т самоходна (OHV, 139 cm3, 46cm)
18.900 ден
16.890 ден
Villager Бензинска косилка VR 46 Т самоходна. (OHV, 139 cm3, 46cm). Карактеристики: Тип на мотор: T 475 OHV, 139 cm³, Ширина на косење: 460 mm, Површина на косење: 1100 m², Висина на косење: 25 - 7...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензинска косилка VR 51 T самоходна
Villager Бензинска косилка VR 51 T самоходна
19.890 ден
Villager Бензинска косилка VR 51 T самоходна. Карактеристики: Тип на мотор: T 575 OHV, 173 cm³, Моќност 3.0 kW (3000 rpm), Ширина на косење: 501 mm, Површина на косење: 1500 m², Висина на косење: 3...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиска косилка VRS 51 ТЕ
Villager Бензиска косилка VRS 51 ТЕ
28.490 ден
Villager Бензиска косилка VRS 51 ТЕ. Карактеристики: Тип на мотор: T 575 OHV, 173 cm³, Моќност 3.0 kW (3000 rpm), Ширина на косење: 501 mm, Површина на косење: 1500 m², Висина на косење: 25 - 75 mm...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

CupCadet LM 1 CR 53 Бензиска косилка самоодна
CupCadet LM 1 CR 53 Бензиска косилка самоодна
23.590 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Optima 35 VO Бензиски вертикулер
MTD Optima 35 VO Бензиски вертикулер
24.900 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra СЕТ: Бензиска косилка за трева LM51M + ПОДАРОК плинска скара
Iskra СЕТ: Бензиска косилка за трева LM51M + ПОДАРОК плинска скара
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензинска косилка V 42 T
Villager Бензинска косилка V 42 T
11.990 ден
11.790 ден
Villager Бензинска косилка V 42 T. Тип на мотор: T 100 OHV, 100 cm³, Ширина на косење: 420 mm, Површина на косење: 800 m², Висина на косење: 25 - 75 mm, Дијаметар преден / заден:152 mm / 178 mm, к...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензинска косилка V 46 Т   (OHV, 139 cm3, 46cm)
Villager Бензинска косилка V 46 Т (OHV, 139 cm3, 46cm)
14.090 ден
Villager Бензинска косилка V 46 Т (OHV, 139 cm3, 46cm). Карактеристики: Тип на мотор: T 475 OHV, 139 cm³, Ширина на косење: 460 mm, Површина на косење: 1100 m², Висина на косење: 25 - 75 mm, Дијаме...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Бензинска косилка за ливади WCM 84
MTD Бензинска косилка за ливади WCM 84
91.000 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

McCulloch M51-140WF Бензиска косилка
McCulloch M51-140WF Бензиска косилка
28.738 ден
22.990 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

McCulloch M51-150WF Бензиска косилка
McCulloch M51-150WF Бензиска косилка
28.738 ден
22.990 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
28.999 ден
23.999 ден
Косилката Iskra HG53SMH-MA190 има 4-тактен YAMAHA мотор, капацитет на моторот од 189 cc, должина на сечење 53 см, погоден за тревни површини до 1.800 m². Капацитетот на тревната кошница е 62 литри,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra СЕТ:Бензиска Косилка HG48SMH-S + N0E-11ET-3.6-B Батериски тример
Iskra СЕТ:Бензиска Косилка HG48SMH-S + N0E-11ET-3.6-B Батериски тример
23.990 ден
18.990 ден
Iskra СЕТ: Бензиска Самоодна Косилка за трева HG48SMH-S+Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски тример/ Kапацитет на моторот: 139 cm3,/Моќност: 2,5 kW (3.4 КС)/Вртежи во празно: 3000 врт / мин/Начин на воз...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

NAKAYAMA PM5300 бензиска самоодна косилка 46CM
NAKAYAMA PM5300 бензиска самоодна косилка 46CM
22.000 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA PM5300 бензиска самоодна косилка 46CM/мотор 4T, single cylinder, OHV/зафатнина 173цм3/моќност 5.5 коњи/висина на сечење 25-75...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra LM51M Бензиска косилка за трева
Iskra LM51M Бензиска косилка за трева
12.999 ден
11.800 ден
Iskra LM51M Бензиска косилка/Моќност:2.6кW/Големина на мотор:140цм3/Опфат на сечење:510мм/четиритактен OHV, 139 cm3, 2,6 kW (3,4 KM) моторвоздушно ладење/3000 rpm во празен од /1,6 lit. Рез. за гор...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

NAKAYAMA DORAGON PM5800 бензиска самоодна косилка 56CM
NAKAYAMA DORAGON PM5800 бензиска самоодна косилка 56CM
28.000 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA DORAGON PM5800 бензиска самоодна косилка 56CM/мотор 4T, single cylinder, OHV/зафатнина 196цм3/моќност 6.5 коњи/висина на сечењ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

NAKAYAMA PM4300 бензиска косилка
NAKAYAMA PM4300 бензиска косилка
13.000 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA PM4300 бензиска косилка/мотор 4T, single cylinder, OHV/зафатнина 94cc/моќност 3коња/сечило 20/45/60mm/3 позиции/радиус на сече...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

NAKAYAMA PM4800 бензиска косилка 46CM
NAKAYAMA PM4800 бензиска косилка 46CM
15.600 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA PM4800 бензиска косилка 46CM/мотор 4T, single cylinder, OHV/моќност 4 коњи/волумен на торбичка 60литри/46цм радиус на сечење/т...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

AGRINA 46p бензиска косилка за трева
AGRINA 46p бензиска косилка за трева
15.411 ден
11.999 ден
AGRINA 46p бензиска косилка за трева. Погон-на туркање.Карактеристики: Мотор 2,6KW, вртежи 2.800o/min., колектор за трева 60 литри, висина на косење: 25-75mm, ширина на косење: 46cm, тежина: 29кг, ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD P46T Бензинска косилка
MTD P46T Бензинска косилка
14.990 ден
MTD Бензинска косилка P46T/46cm радиус на нож за сечење/3.5коњи/70 литри капацитет на корпа за отпадок /6 нивоа на косење

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

LEA 46 A3 самоодна бензиска косилка
LEA 46 A3 самоодна бензиска косилка
13.990 ден
LEA самоодна бензиска косилка 46 A3/моќност 2.5kW/зафатнина 140cm3/работна ширина 46цм/капацитет на корпа 50 литри/8 нивоа на косење

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD 51 BO Бензинска косилка
MTD 51 BO Бензинска косилка
12.490 ден
МTD Бензинска косилка која ќе создаде нова форма на Вашата градина.MTD Бензинска косилка 51 BO:1.7kW/без корпа/51цм долж на нож за косење/тежина 27кг/за тревна површина до 1000м2

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD SMART 46 SPO Бензиска косилка-самоодна
MTD SMART 46 SPO Бензиска косилка-самоодна
16.950 ден
MTD SMART 46 SPO Бензиска косилка-самоодна ,Моќност:1.7kW,Должина на нож:46cm,Додаток:Корпа/тежина 29кг/капацитет на корпа 60литри/6 нивоа на косење

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

  • 1(current)
  • 2