text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
67 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
AGRINA 53s PRO бензиска косилка за трева самоодна
AGRINA 53s PRO бензиска косилка за трева самоодна
22.990 ден

 • AGRINA 53s PRO косилка самоодна
 • Моќност: 4.2 kW
 • Висина на косење:25-75 mm
 • Гаранција:3 год.
 • Ширина на косење: 53 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
7.649 ден

Villager Ел.косилка Villy 1600 P. Моќност 1600W, широчина на косење 380мм, површина на косење 600м2, висина на косење: 25-65 mm (5 нивоа, централно), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 18...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 E
Villager Ел.косилка Villy 1600 E
9.190 ден

Villager Ел.косилка Villy 1600 E. Моќност 1600W, широчина на косење 420 мм, површина на косење 800м2, висина на косење: 35-55 mm (3 нивоа, централно), Дијаметар на предни и задни тркалца: 170 mm/ 2...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555
3.690 ден

Villager Ел. тример ET 555. Моќност 550W, широчина на косење 27цм, број на вртежи 11000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,95Kg

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355
2.590 ден

Villager Ел. тример ET 355. Моќност 350W, широчина на косење 25цм, број на вртежи 12000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,2 Kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
4.199 ден

3.790 ден

Villager Ел.косилка Villy 1000 Е.Моќност 1000W, широчина на косење 305мм, површина на косење 300м2, висина на косење: 25-55 mm (3 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 140 mm, капаци...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
MTD Електрична косилка 1200W - EK3212
3.790 ден

 • Моќност:1200W
 • Гаранција:2Год
 • Ширина на косење:320mm
 • Висина за косење:20-40-60 mm
 • Капацитет на корпа:30L

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.03.2023

Farm Powered by WURTH IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLM461SKM 2,6kW Моторна косилка
FARM FLM461SKM 2,6kW Моторна косилка
18.900 ден

 • Бренд:Farm by Wurth
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 2.6 kW
 • Работна ширина: 46cm
 • Подесување висина:6 нивоа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

Farm Powered by WURTH IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLM460KM 2,6kW Моторна косилка
FARM FLM460KM 2,6kW Моторна косилка
15.900 ден

 • Бренд:Farm by Wurth
 • Гаранција: 2 Год
 • Моќност: 2.6 kW
 • Работна ширина: 46cm
 • Подесување висина:6 нивоа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

Farm Powered by WURTH IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM FLM511KM 2,9kW Моторна косилка
FARM FLM511KM 2,9kW Моторна косилка
22.900 ден

 • Бренд:Farm by Wurth
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 2.9 kW
 • Работна ширина: 51cm
 • Подесување висина:6 нивоа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

Farm Powered by WURTH IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM F1000EI 1.000W електрична косилка
FARM F1000EI 1.000W електрична косилка
4.490 ден

 • Бренд:Farm by Wurth
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 1000W
 • Работна ширина: 32cm
 • Подесување висина:3 нивоа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra XCROSS SF8M12508 батерија за градинарска опрема + брз полнач SF8M203-01
Iskra XCROSS SF8M12508 батерија за градинарска опрема + брз полнач SF8M203-01
9.990 ден

8.490 ден

• Напон: 36V • Капацитет: 4,0 Ах • Приказ на статусот на полнење • Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра X-Cross • Време на полнење: 2,5 ч • Полначот е исто така достапен одделно...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra XCROSS IX-LM36-SET Батериска косилка
Iskra XCROSS IX-LM36-SET Батериска косилка
19.990 ден

16.990 ден

 • Моќност:36V-4,0 Аh
 • Гаранција:2Год
 • Ширина на косење:370 mm
 • Висина за косење:25-75mm
 • Капацитет на корпа:35L

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra XCROSS IX-LM36 Батериски косилка
Iskra XCROSS IX-LM36 Батериски косилка
13.000 ден

10.990 ден

 • Моќност:36V
 • Гаранција:2 Год
 • Ширина на косење:370mm
 • Висина за косење:25-75 mm
 • Капацитет на корпа:35L

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1400 P
Villager Ел.косилка Villy 1400 P
6.790 ден

Villager Ел.косилка Villy 1400 P. Моќност 1400W, широчина на косење 340мм, површина на косење 500м2, висина на косење: 25-65 mm (5 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 160 mm, капац...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е
7.449 ден

Villager Ел.косилка Villy 1300 Е. Моќност 1300W, широчина на косење 380мм, површина на косење 600м2, висина на косење: 25-55 mm (3 нивоа, централно), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 15...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1200 P
Villager Ел.косилка Villy 1200 P
5.490 ден

Villager Ел.косилка Villy 1200 P. Моќност 1200W, широчина на косење 320мм, површина на косење 400м2, висина на косење: 20-60 mm (3 нивоа), Дијаметар на предни и задни тркалца: 140 mm/ 140 mm, капац...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1800 Р
Villager Ел.косилка Villy 1800 Р
9.500 ден

Villager Ел.косилка Villy 1800 Р. Моќност 1800W, широчина на косење 420мм, површина на косење 800м2, висина на косење: 25-85 mm (7 нивоа, централно), Дијаметар на предни и задни тркалца: 160 mm/ 21...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG48SMH-B Бензиска косилка за трева
Iskra HG48SMH-B Бензиска косилка за трева
22.990 ден

19.490 ден

Kапацитет на моторот: 170,1 cm3 Моќност: 2,8 kW (3.8 КС) Вртежи во празно: 3000 врт / мин Начин на возење: самооден Тип на мотор: четворо тактен Воздушно ладење Резервоар за масло: 1,6 L Р...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
38.990 ден

32.990 ден

 • Моќност:3,5 kW
 • Гаранција:2 Год
 • Ширина на косење:530mm
 • Висина за косење:20 и 75mm
 • Капацитет на корпа:62 L

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black&Decker BEMW451 електричнa косилка за трева 1200W
Black&Decker BEMW451 електричнa косилка за трева 1200W
6.599 ден

5.999 ден

 • Моќност:1200W
 • Гаранција:2Год
 • Ширина на косење:320mm
 • Висина за косење:20/60mm
 • Капацитет на корпа:35L

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gardena PowerMax 1600/37 Ел.косилка 1600W
Gardena PowerMax 1600/37 Ел.косилка 1600W
13.900 ден

 • Моќност:1600W
 • Гаранција:1Год
 • Ширина на косење:370mm
 • Висина за косење:20-60mm
 • Капацитет на корпа:45L

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.03.2023

Farm Powered by WURTH IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FARM F1000ELN 1.000W електрична косилка
FARM F1000ELN 1.000W електрична косилка
3.990 ден

 • Бренд:Farm by Wurth
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 1000W
 • Работна ширина: 32cm
 • Подесување висина:3 нивоа

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Falcon 6111 H-Matic Моторна косилка 3.3 kW
Villager Falcon 6111 H-Matic Моторна косилка 3.3 kW
38.990 ден

Villager Falcon 6111 H-Matic Моторна косилка 3.3 kW / Серија Falcon на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат п...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Falcon 6111 B-Matic Моторна косилка Briggs & Stratton motor 750 EX DOV, 160 cm³ / 53 cm
Villager Falcon 6111 B-Matic Моторна косилка Briggs & Stratton motor 750 EX DOV, 160 cm³ / 53 cm
33.990 ден

Villager Falcon 6111 B-Matic Моторна косилка 2.5 kW / Серија Falcon на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат по...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.03.2023

 • 1(current)
 • 2
 • 3