text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
WEIMA Бензиска Фреза WM 500
WEIMA Бензиска Фреза WM 500
24.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WEIMA Дизел Фреза WM 1100
WEIMA Дизел Фреза WM 1100
48.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Iskra HG6OT Мотокултиватор- 2,5 kW
Iskra HG6OT Мотокултиватор- 2,5 kW
15.999 ден
Iskra HG6OT Мотокултиватор/ Четиритактен, 139 cm3, 2,5 kW мотор со воздушно ладење/1,6 lit. Капацитет за гориво, /0,55 lit. Капацитет за масло/600 mm ширина на ротирачкиот прекопувач, /260 mm длабо...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Villager Плуг за VTB 852
Villager Плуг за VTB 852
1.600 ден
Villager Плуг за VTB 852

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Villager Метални тркала за VTB 852
Villager Метални тркала за VTB 852
4.400 ден
Villager Метални тркала за VTB 852

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.04.2021

Villager VTB 375 Култиватор
Villager VTB 375 Култиватор
13.990 ден
Villager VTB 375 Култиватор-ФУНКЦИЈА:4 стандардни фрези.Спецификации Тип на мотор Villager VGR 130 Зафатнина на моторот 120.7 cm³ Работна снага 1.9 kW (2800 rpm) Работна ширина 360 mm Број ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VTB 8511 V Култиватор
Villager VTB 8511 V Култиватор
20.990 ден
Villager VTB 8511 V Култиватор-ФУНКЦИЈА:6 стандардни фрези,Склоплива и подесувачка рачка.Спецификации Тип на мотор Villager VGR 250 H Зафатнина на моторот 212 cm³ Работна снага 4.1 kW (3600 rp...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VTB 4811 V Култиватор
Villager VTB 4811 V Култиватор
27.990 ден
Villager VTB 4811 V Култиватор-ФУНКЦИЈА:6 стандардни фрези,Транспортни тркала.Спецификации Тип на мотор Villager VGR 250 H Зафатнина на моторот 212 cm³ Работна снага 4.1 kW (3600 rpm) Работна...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VTB 1400 E Електричен култиватор
Villager VTB 1400 E Електричен култиватор
8.490 ден
Електричен култиватор VTB 1400 E е лесен култиватор за употреба наменет за работа во затворен простор.ФУНКЦИЈА:4 стандардни фрези.Спецификации Тип на мотор Електромотор Работен напон 230 V ~ 50 ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VTB 852 Култиватор
Villager VTB 852 Култиватор
27.990 ден
Villager VTB 852 Култиватор-ФУНКЦИЈА:6 стандардни фрези и 2 дискови,Склоплива и подесувачка рачка,Транспортни тркала. Спецификации Тип на мотор Villager VGR 250 H Зафатнина на моторот 212 cm³ Р...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VTB 4310 V Култиватор
Villager VTB 4310 V Култиватор
15.890 ден
Villager VTB 4310 V Култиватор.ФУНКЦИЈА:4 стандардни фрези,Подесувачка рачка.Спецификации Тип на мотор Villager четворотактен Зафатнина на моторот 79 cm³ Работна снага 1.6 kW (3000 rpm) Работ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Migliori Garden 500- Бензиски Мотокултиватор
Migliori Garden 500- Бензиски Мотокултиватор
22.990 ден
Migliori Garden 500- Бензиски Мотокултиватор-Земјоделска машина наменета за припрема и ситнење на почвата во дворот, градината, пластеникот...Моќен мотор, ергономски дизајн, висок квалитет. Тркалат...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

WM 1100BE Дизел мотокултиватор, 9hp, Електричен старт
WM 1100BE Дизел мотокултиватор, 9hp, Електричен старт
54.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WM 1100B-6 Дизел мотокултиватор,9hp, можност за додатоци:ливадска косилка и тањирача
WM 1100B-6 Дизел мотокултиватор,9hp, можност за додатоци:ливадска косилка и тањирача
49.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

DW 6 Метално трклао
DW 6 Метално трклао
1.899 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WEIMA Бензиски мотокултиватор WMX650A
WEIMA Бензиски мотокултиватор WMX650A
44.900 ден
WEIMA Бензиски мотокултиватор WMX650A. Моќност 9Hp

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

DW 10 Метално тркало
DW 10 Метално тркало
2.899 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WEIMA Бензиски мотокултиватор WM 900M-3
WEIMA Бензиски мотокултиватор WM 900M-3
26.900 ден
WEIMA Бензиски мотокултиватор WM 900M-3. Моќност 6,5Hp, 32 ножа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WM 1000 NA  Дизел мотокултиватор, 5hp
WM 1000 NA Дизел мотокултиватор, 5hp
39.990 ден
WM 1000 NA Дизел мотокултиватор, 5hp

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

WEIMA мотор WM 168 FBE-2
WEIMA мотор WM 168 FBE-2
7.590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021