text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
34 пронајдени производи
WOLF GARTEN Ножици за дрво RR 630
WOLF GARTEN Ножици за дрво RR 630
1.699 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

WOLF GARTEN Ножици за дрво RR 530
WOLF GARTEN Ножици за дрво RR 530
1.499 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножици за жива ограда 029
Ножици за жива ограда 029
550 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножици за кроење 420C
Ножици за кроење 420C
199 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножици за кроење RR EN
Ножици за кроење RR EN
699 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножици за кроење 421S
Ножици за кроење 421S
390 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножици за жива ограда 031
Ножици за жива ограда 031
449 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Ножица за жива ограда 028WKLG
Ножица за жива ограда 028WKLG
799 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Електричен нож за жива ограда HT 51 E
Електричен нож за жива ограда HT 51 E
2.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

WOLF GARTEN Ножица за жива ограда HS-B
WOLF GARTEN Ножица за жива ограда HS-B
1.899 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

WOLF GARTEN Ножица за жива ограда HS-TL
WOLF GARTEN Ножица за жива ограда HS-TL
1.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

LEA LE34051-46D Ел.ножици за жива ограда
LEA LE34051-46D Ел.ножици за жива ограда
2.250 ден
LEA LE34051-46D Електрични ножици за жива ограда- Моќност: 500 W Должина на сечило: 46 cm Ширина на засек: 16 mm Механизам за стартување со двојна за заштита Производител: LEA ГАРАНЦ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Villager VHT 710 P Ел.тример за жива ограда 710 W
Villager VHT 710 P Ел.тример за жива ограда 710 W
4.890 ден
Villager VHT 710 P Ел.тример за жива ограда 710 W -Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување живата ограда во вашиот двор. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

Villager VCS 7620 Аку. рачен тример за грмушки 18 V
Villager VCS 7620 Аку. рачен тример за грмушки 18 V
5.990 ден
Villager VCS 7620 Аку. рачен тример за грмушки 18 V/ Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да ја организирате живата ограда и вашиот тревник. Напомена:Уредот се испорачува со полнач и бат...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

Villager VHT 4420 Аку.тример за жива ограда -18 V
Villager VHT 4420 Аку.тример за жива ограда -18 V
6.990 ден
Villager VHT 4420 Аку.тример за жива ограда -18 V -Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда. Спецификации: Тип на мотор Колекторски електромотор Работен напон...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица
Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица
14.900 ден
Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица - Функции:2 x 2Ah Li-ion батерија , полнач , куферче.Спецификации: Пречник на сечење 25 mm Сечило Челик SK 5 Тежина 0.9 Kg Maтеријал на рачк...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

Husqvarna 122HD60 Моторен тример за жива ограда
Husqvarna 122HD60 Моторен тример за жива ограда
26.000 ден
Husqvarna 122HD60 Моторен тример за жива ограда. Моторен тример за жива ограда за домашна и полупрофесионална употреба. Тивок и ергономски направен. Smart Start функцијата овозможува лесно палење. ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

Iskra XY HT-260B Бензиска ножица-тример за жива ограда
Iskra XY HT-260B Бензиска ножица-тример за жива ограда
8.576 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Iskra MOE-6ET-7.2(ET1002) Батериска ножица за кастрење
Iskra MOE-6ET-7.2(ET1002) Батериска ножица за кастрење
3.599 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

MTD HT 61 E Електронски нож за жива ограда
MTD HT 61 E Електронски нож за жива ограда
3.390 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Iskra N0E-11ET-3.6B Батериска ножица за трева и ограда
Iskra N0E-11ET-3.6B Батериска ножица за трева и ограда
3.047 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

NAKAYAMA EH5000 ел. Ножица за жива ограда 500W -51cm
NAKAYAMA EH5000 ел. Ножица за жива ограда 500W -51cm
2.999 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA EH5000 ел. Ножица за жива ограда моќност 500W/ должина на сечило 51cm/тежина 3.2кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

NAKAYAMA PH2300 бензиска ножица за жива ограда
NAKAYAMA PH2300 бензиска ножица за жива ограда
9.799 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA PH2300 бензиска ножица за жива ограда/моќност 1 коњ/65 цм должина на сечило/Дупло сечило/230мл резервоар за бензин/тежина 5кг/...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

GARDENA 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
GARDENA 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
4.990 ден
 • GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда,
  |
 • Моќност: 450W,
 • Должина на нож 50цм,
 • големина на забци 18mm,
 • Тежина 2.76kg. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk
Ножици за овошни насади 471APL
Ножици за овошни насади 471APL
699 ден
599 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

 • 1(current)
 • 2