text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
Iskra M0L-3ET-150 Батериска пила за гранки
Iskra M0L-3ET-150 Батериска пила за гранки
8.234 ден
Батериска пила за сечење гранки Со одвоива ергономична рачка за лесно складирање Голем прекидач со додатен заштитник Прерамка за на рамо 18 V Li-ion батерија која лесно се монтира за едноставна работа Во пакувањето е вклучено уље за подмачкување на внатрешноста на пилата Напон и јачина 18V Li-ion батерија, 1,3 Ah Брзина на ротирање на ланецот 2,8 m/s Должина на мечот 150 mm Должина на рачката 200 cm Тежина 3 kg 2 година гаранција

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

FERM OTM1009 Акумулаторска мулти алатка 20V (Без батерија)
FERM OTM1009 Акумулаторска мулти алатка 20V (Без батерија)
2.499 ден
FERM OTM1009 Акумулаторска мулти алатка 20V (Без батерија) Спецификации - Брзина на празен од: 5.000-18.000/min - Агол на осцилација: 3,2 ° - Нето тежина: 1.1 kg Опис - LED светло - Контрола на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

FERM RSM1020 Акумулаторска пила  20V  (Без батерија)
FERM RSM1020 Акумулаторска пила 20V (Без батерија)
2.999 ден
FERM RSM1020 Акумулаторска пила 20V (Без батерија) Спецификации - Брзина на празен од: 0-3.000/min - Движење на сечилото на пила: 22mm - Нето тежина: 1.7 kg Опис - LED светло - Контрола на брзин...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
9.999 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута • Должина на мечот: 406 mm (16 ”) • Брзина на ланец: 21m / s • Чекор на ланец:...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020