text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
15 пронајдени производи
Makita Верижна пила  UC3551A, 2000W
Makita Верижна пила UC3551A, 2000W
13.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

MATRIX MTX-EK 2200-40 Електрична верижна пила
MATRIX MTX-EK 2200-40 Електрична верижна пила
5.599 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

MATRIX MTX-EK 2400-40 AK Електрична верична пила
MATRIX MTX-EK 2400-40 AK Електрична верична пила
6.999 ден
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita Верижна пила  UC4051A, 2000W
Makita Верижна пила UC4051A, 2000W
13.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita Верижна пила  UC4041A, 1800W
Makita Верижна пила UC4041A, 1800W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita Верижна пила  UC3541A, 1800W
Makita Верижна пила UC3541A, 1800W
7.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black & Decker електрична пила со ланец 1800W 35cm
Black & Decker електрична пила со ланец 1800W 35cm
9.332 ден
6.999 ден
Моќност: 1.800 W§ Должина на ножот: 35 cm§ Брзина на ланец: 12,5 m/s§ Подмачкување на ланец капацитет 100 мл§ Кочница на ланец < 0.15 сек.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black & Decker електрична пила со ланец 2200W 45cm
Black & Decker електрична пила со ланец 2200W 45cm
11.999 ден
8.999 ден
Моќност: 2200 W§ Должина на ножот: 45 cm§ Брзина на ланец: 12,5 m/s§ Подмачкување на ланец капацитет 150 мл§ Кочница на ланец < 0.15 сек.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black & Decker електрична пила со ланец 2000W 40cm
Black & Decker електрична пила со ланец 2000W 40cm
10.399 ден
7.799 ден
Моќност: 2000 W§ Должина на ножот: 40 cm§ Брзина на ланец: 12,5 m/s§ Подмачкување на ланец капацитет 200 мл§ Кочница на ланец < 0.15 сек.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Safun Електрична пила ECS 2500W
Safun Електрична пила ECS 2500W
3.999 ден
Брендот Safun се произведува во фабриките на Агрина и истиот подлежи на 3 години гаранција од главниот застапник и сервисер во Македонија. Одличен баланс помеѓу квалитетот и цената. Моќност на мото...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black&Decker BDCS20 Верижна пила 2000W
Black&Decker BDCS20 Верижна пила 2000W
10.499 ден
7.999 ден
Black&Decker BDCS20 Верижна пила 2000W/Карактеристики: Моќност 2000W Должина на сечење 40cm Самостежен ланец на пилата тежина 5.5kg Макс. обртаи на моторот 6500 Вид на подмачкување-автоматска пумп...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

NAKAYAMA EC2040 електрична пила 2000W
NAKAYAMA EC2040 електрична пила 2000W
5.999 ден
4.299 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA EC2040 електрична пила 2000W/Моќност 2000W/големина на меч 40цм/ход на мечот 3/8”LP 1.3mm/тежина 4.4кг/резервар на масло 170мл

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Villager Електрична пила VET 2440
Villager Електрична пила VET 2440
7.900 ден
6.320 ден
Villager Електрична пила VET 2440/електро мотор 230V-50Hz/моќност на моторот 2400 W/должина на мач 40cm Oregon(3/8 1.3мм)/ Број на забци 28.5/тежина 5.6kg/Брзина на ланецот 14метри во секунда/резер...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Villager Електрична пила VET 2000 P
Villager Електрична пила VET 2000 P
8.900 ден
7.120 ден
Villager електрична пила VET 2000 P/електро мотор 230V-50Hz/моќност на моторот 2000 W/должина на мач 35cm Oregon(3/8 1.3мм)/ Број на забци 28.5/тежина 5.7kg/Брзина на ланецот 13.5метри во секунда/р...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Villager Електрична пила VET 2035
Villager Електрична пила VET 2035
6.900 ден
5.520 ден
Villager Електрична пила VET 2035/електро мотор 230V-50Hz/моќност на моторот 2000 W/должина на мач 35cm Oregon(3/8 1.3мм)/ Број на забци 26/тежина 5.3kg/Брзина на ланецот 13.1 метри во секунда/резе...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020