text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
Villager Моторна грбна прскалка PS 20
Villager Моторна грбна прскалка PS 20
9.249 ден
Villager Моторна грбна прскалка PS 20. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 22,6cm3, моќност 0,75kW (7500 rpm), резервоар за течност 20 литри, опсег од 9-12 метри, резервоар за гориво 0,7 лит...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
8.500 ден
8.299 ден
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 42,7cm3, моќност 1,25kW (1,7 KS), резервоар за течност 14 литри, опсег од 6-9 метри, резервоар за гориво 1,1 лита...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
8.890 ден
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 25cm3, моќност 0,7kW (6500 rpm), резервоар за течност 15 литри, опсег од 9-12 метри, резервоар за гориво 0,7 литр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
8.300 ден
тип на мотор двотактен со воздушно ладење/зафатнина на моторот 42.7 cm³/моќност на моторот 1.25 kW / 7000 rpm/резервоар за течност 14 l/Домет од 6 до 9 m/Потисна пумпа/резервоар за гориво 1100 ml/т...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
8.900 ден
тип на мотор двотактен воздушно ладење /зафатнина на мотор 25 cm³/моќност на мотор 0.7 kW (6500 rpm)/зафатнина на резервоар за течност 15 l/работен притисок 0 - 25 bar/домет 9 до 12 m/пумпа за вис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 20
Villager Моторна грбна прскалка PS 20
9.250 ден
тип на мотор-двотактен со воздушно ладење /Zзафатнина на моторот 22.6 cm³/моќност на моторот 0.75 kW / 7500 rpm/зафатнина на резервоар за течност 20 l/работен притисок 0 - 25 bar/домет 9 do 12 m/пу...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020