text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
Villager Акумулаторска грбна прскалка  VBS 16
Villager Акумулаторска грбна прскалка VBS 16
4.799 ден
Villager Акумулаторска грбна прскалка VBS 16. Батерија 12V (10Ah) Ni-Cd, резервоар за течност 16 литри, работен притисок 2,7 - 4,0 бари, опсег до 3 метри, време на работење до 210 минути (време на...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

BLUE DOT Тајмер RACO
BLUE DOT Тајмер RACO
2.890 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 20
Villager Моторна грбна прскалка PS 20
9.249 ден
Villager Моторна грбна прскалка PS 20. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 22,6cm3, моќност 0,75kW (7500 rpm), резервоар за течност 20 литри, опсег од 9-12 метри, резервоар за гориво 0,7 лит...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

BLUE DOT Земјоделска прскалка 8 литри
BLUE DOT Земјоделска прскалка 8 литри
799 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
8.500 ден
8.299 ден
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 42,7cm3, моќност 1,25kW (1,7 KS), резервоар за течност 14 литри, опсег од 6-9 метри, резервоар за гориво 1,1 лита...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Bekger Земјоделска прскалка 5литри
Bekger Земјоделска прскалка 5литри
699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
8.890 ден
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E. Мотор 2 тактен со возушно ладење, големина 25cm3, моќност 0,7kW (6500 rpm), резервоар за течност 15 литри, опсег од 9-12 метри, резервоар за гориво 0,7 литр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 20
Villager Моторна грбна прскалка PS 20
9.250 ден
тип на мотор-двотактен со воздушно ладење /Zзафатнина на моторот 22.6 cm³/моќност на моторот 0.75 kW / 7500 rpm/зафатнина на резервоар за течност 20 l/работен притисок 0 - 25 bar/домет 9 do 12 m/пу...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
Villager Моторна грбна прскалка DM 14 P
8.300 ден
тип на мотор двотактен со воздушно ладење/зафатнина на моторот 42.7 cm³/моќност на моторот 1.25 kW / 7000 rpm/резервоар за течност 14 l/Домет од 6 до 9 m/Потисна пумпа/резервоар за гориво 1100 ml/т...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
Villager Моторна грбна прскалка PS 15 E
8.900 ден
тип на мотор двотактен воздушно ладење /зафатнина на мотор 25 cm³/моќност на мотор 0.7 kW (6500 rpm)/зафатнина на резервоар за течност 15 l/работен притисок 0 - 25 bar/домет 9 до 12 m/пумпа за вис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Акумулаторска грбна прскалка  VBS 16
Villager Акумулаторска грбна прскалка VBS 16
4.800 ден
тип на батерија Ni-Cd/волтажа 12 V/капацитет на батерија 10 Ah/резервоар за течност 16 l/работен притисок 2.7 - 4.0 bar/домет до 3 m/време за работа до 210 min./време за полнење 7 до 8 h/тежина 7....

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020