text.skipToContent text.skipToNavigation
24 пронајдени производи
Villager Бензиски тример BC 33 ESB
Villager Бензиски тример BC 33 ESB
8.990 ден
Villager Бензиски тример BC 33 ESB. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сис...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Бензински тример MT 52
MTD Бензински тример MT 52
8.590 ден
7.590 ден
MTD Бензински тример MT 52 / 2 Години гаранција / 1,45kW

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1
LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1
13.590 ден
LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1. Карактеристики: Моќност 1.46kw, зафатнина 51,7 CC, деллива рачка,должина на телескопска рачка 250mm, пила: 3/8' P-91, можици за жива ограда 400mm, дијаметар ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
9.129 ден
6.999 ден
  • Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила,
    |
  • Моќност: 1,35kW,
  • Број на вртежи на моторот (глава со конец):6525 в/м,
  • Број на вртежи на моторот (глава со острица):6900 в/м,
  • Должина на рачка: 1640 mm, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Villager Бензиски тример BC 1900 PE
Villager Бензиски тример BC 1900 PE
14.700 ден
14.290 ден
Villager Бензиски тример BC 1900 PE /НОЖ + ЦИРКУЛАР + АЛУМИН.ШТИТНИК. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,3kW/9600 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, шир...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиски тример BC 52 EB
Villager Бензиски тример BC 52 EB
11.590 ден
Villager Бензиски тример BC 52 EB. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,3kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сист...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиски тример BC 1250 PE
Villager Бензиски тример BC 1250 PE
11.890 ден
Villager Бензиски тример BC 1250 PE . Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 42,7cm3, моќност на моторот: 1,25kW/9600 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна)
Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна)
9.763 ден
8.999 ден
Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна) со 2 години гаранција и бесплатна испорака за 3 до 4 денови

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 1250 S
Villager Бензински тример BC 1250 S
10.690 ден
Villager Бензински тример BC 1250 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 42,7cm3, моќност на моторот: 1,25kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, с...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 1900 S
Villager Бензински тример BC 1900 S
11.990 ден
Villager Бензински тример BC 1900 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,4kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, си...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

BEKGER Универзална глава за тример
BEKGER Универзална глава за тример
450 ден
BEKGER Универзална глава за тример

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Мулти функционален тример MBC 33 E
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E
14.290 ден
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7000 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 2...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 900 S
Villager Бензински тример BC 900 S
8.990 ден
Villager Бензински тример BC 900 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra TU520SEU Бензиски тример за трева
Iskra TU520SEU Бензиски тример за трева
9.282 ден
7.890 ден
Најновиот модел на бензиски тример за трева од програмата на Искра, со 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Бензински тример 1033
MTD Бензински тример 1033
13.500 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra N0E-5ET-230, батериски тример за трева
Iskra N0E-5ET-230, батериски тример за трева
4.490 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra XY-BC415, бензински тример за трева
Iskra XY-BC415, бензински тример за трева
7.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

AGRINA YG520 Мултифункционален бензиски тример
AGRINA YG520 Мултифункционален бензиски тример
10.000 ден
AGRINA Мултифункционален моторен тример - 3 години гаранција- Спецификација на тримерот : - Моќ 2.2 Kw - Зафатнина 56,6 cm3 - Обртаи 8500 r/min - Ширина на косење на ножот 255 mm - Ширина на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Villager Бензински тример BC 26 ES
Villager Бензински тример BC 26 ES
7.690 ден
Villager Бензински тример BC 26 ES / Тип на мотор: двотактен воздушно ладење, Зафатнина на моторот 25.4 cm³ , моќност на моторот/обртаи: 0.75 kW / 8400 rpm,работна површина на сечило: 380 mm, прено...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

NAKAYAMA PB5200 бензиски тример 52CC 2HP
NAKAYAMA PB5200 бензиски тример 52CC 2HP
7.999 ден
Пристоен квалитет на Грчкиот бренд NAKAYAMA за пристојна цена.NAKAYAMA PB5200 бензиски тример 52CC 2HP/Моќност 2 коњи/зафатнина на моторот 51.7цм3/големина на футер Ø 28mm/тежина 7.6кг/капацитет на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

AGRINA AG520 бензиски тример за трева
AGRINA AG520 бензиски тример за трева
6.999 ден
AGRINA AG520 бензиски тример за трева. Карактеристики: Мотор 1,6KW 49,3cc-2-тактен мотор, вртежи 7.500o/min., ширина на косење на ножот: 25,5cm, ширина на косење на трими главата: 44cm, тежина: 8,5...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra XY HT260B Бензиска ножица + GX-EI0040-2 Ударна дупчалка 500w
Iskra XY HT260B Бензиска ножица + GX-EI0040-2 Ударна дупчалка 500w
9.999 ден
7.999 ден
Волумен на мотор:26,3 cm3/Тип на мотор: HT260B (1E34F) 2-тактен/Воздушно ладење на мотор/Јачина: 0,75 kW (1.0 KM)/Врежи: 3000 okr/min/Брзина на вртежи без оптеретување: 7500 okr/min/Ширина на сечив...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

ISKRA СЕТ: TU520SEU Бензиски тример+ ERO 60 алати
ISKRA СЕТ: TU520SEU Бензиски тример+ ERO 60 алати
11.590 ден
9.499 ден
ISKRA СЕТ:TU520SEU Бензиска коса + ERO 60 алати / 2 Години гаранција / Моќност: 1,4 kW (2,0 KM)

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra ТU-МТ430 Бензиски тример 3 во 1 + конец и очила
Iskra ТU-МТ430 Бензиски тример 3 во 1 + конец и очила
13.999 ден
13.990 ден
Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример / / Волумен на моторот: 42,7 cm3• Моќност: 1,35 kW (1,8 KM)• Број на вртежи на моторот:• глава со навој: 6525 вртежи во минута• главата на ножот: 6900 вртежи во...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020