text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
45 пронајдени производи
Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555
2.790 ден
Villager Ел. тример ET 555. Моќност 550W, широчина на косење 27цм, број на вртежи 11000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,95Kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиски тример BC 33 ESB
Villager Бензиски тример BC 33 ESB
8.990 ден
Villager Бензиски тример BC 33 ESB. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сис...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Бензински тример MT 52
MTD Бензински тример MT 52
8.590 ден
7.590 ден
MTD Бензински тример MT 52 / 2 Години гаранција / 1,45kW

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1
LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1
13.590 ден
LEA Бензински тример LE26517-DP 4 во 1. Карактеристики: Моќност 1.46kw, зафатнина 51,7 CC, деллива рачка,должина на телескопска рачка 250mm, пила: 3/8' P-91, можици за жива ограда 400mm, дијаметар ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
9.129 ден
6.999 ден
 • Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила,
  |
 • Моќност: 1,35kW,
 • Број на вртежи на моторот (глава со конец):6525 в/м,
 • Број на вртежи на моторот (глава со острица):6900 в/м,
 • Должина на рачка: 1640 mm, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Villager Бензиски тример BC 1900 PE
Villager Бензиски тример BC 1900 PE
14.700 ден
14.290 ден
Villager Бензиски тример BC 1900 PE /НОЖ + ЦИРКУЛАР + АЛУМИН.ШТИТНИК. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,3kW/9600 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, шир...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиски тример BC 52 EB
Villager Бензиски тример BC 52 EB
11.590 ден
Villager Бензиски тример BC 52 EB. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,3kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сист...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензиски тример BC 1250 PE
Villager Бензиски тример BC 1250 PE
11.890 ден
Villager Бензиски тример BC 1250 PE . Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 42,7cm3, моќност на моторот: 1,25kW/9600 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 255mm, ...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна)
Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна)
9.763 ден
8.999 ден
Iskra BG-TU520 Бензински тример за трева (Грбна) со 2 години гаранција и бесплатна испорака за 3 до 4 денови

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra конец за тример
Iskra конец за тример
140 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 1250 S
Villager Бензински тример BC 1250 S
10.690 ден
Villager Бензински тример BC 1250 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 42,7cm3, моќност на моторот: 1,25kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, с...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 1900 S
Villager Бензински тример BC 1900 S
11.990 ден
Villager Бензински тример BC 1900 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 51,7cm3, моќност на моторот: 1,4kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, си...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

BEKGER Универзална глава за тример
BEKGER Универзална глава за тример
450 ден
BEKGER Универзална глава за тример

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Ел. тример ET 1000
Villager Ел. тример ET 1000
4.690 ден
Villager Ел. тример ET 1000. Моќност 1000W, широчина на косење 35цм, дијаметар на цевката 2mm, тежина 4,9kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Мулти функционален тример MBC 33 E
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E
14.290 ден
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7000 rpm, широчина на косење со жица 430 mm, широчина на косење со ножот 2...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Бензински тример BC 900 S
Villager Бензински тример BC 900 S
8.990 ден
Villager Бензински тример BC 900 S. Тип на мотор: двотактен со воздушно ладење 32,6cm3, моќност на моторот: 0,9kW/7800 rpm, широчина на косење со жица 415 mm, широчина на косење со ножот 255mm, сис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Масло двотактол за Бензиски тример BC 52 Со мерач
Масло двотактол за Бензиски тример BC 52 Со мерач
550 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Масло двотактол за Бензиски тример BC 43/52
Масло двотактол за Бензиски тример BC 43/52
390 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra TU520SEU Бензиски тример за трева
Iskra TU520SEU Бензиски тример за трева
9.282 ден
7.890 ден
Најновиот модел на бензиски тример за трева од програмата на Искра, со 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355
1.899 ден
Villager Ел. тример ET 355. Моќност 350W, широчина на косење 25цм, број на вртежи 12000 rpm, дебелина 1,3 mm, рачка со ротација од 180 степени, подесувачка должина, тежина 2,2 Kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD Бензински тример 1033
MTD Бензински тример 1033
13.500 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MTD ЕT 350, електричен тример за трева
MTD ЕT 350, електричен тример за трева
2.190 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra N0E-5ET-230, батериски тример за трева
Iskra N0E-5ET-230, батериски тример за трева
4.490 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

WOLF GARTEN Campus 350 RT, електрична косилка за трева
WOLF GARTEN Campus 350 RT, електрична косилка за трева
2.290 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

WOLF GARTEN Campus 250 RT, електричен тример
WOLF GARTEN Campus 250 RT, електричен тример
1.690 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

 • 1(current)
 • 2