text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
Villager чистач на снег VST 50
Villager чистач на снег VST 50
30.000 ден
26.500 ден
Villager чистач на снег VST 50 . Четвртотактни мотор на воздушно ладење,моќност на моторот: 196cm3/3,8kW, распон на тркалата 600mm, дијаметар на тркалата 330 mm, тип на трансмиција: фрикциони диско...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager чистач на снег VST 70
Villager чистач на снег VST 70
60.000 ден
45.990 ден
Villager чистач на снег VST 70.Четвртотактни мотор на воздушно ладење,моќност на моторот: 212cm3/4.9kW, распон на тркалата 600mm, дијаметар на тркалата 330 mm, тип на трансмиција: фрикциони дискови...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Villager чистач на снег VST 120
Villager чистач на снег VST 120
80.000 ден
69.000 ден
Villager чистач на снег VST 120.Четвртотактни мотор на воздушно ладење,моќност на моторот: 375cm3/8.8kW, распон на тркалата 600mm, дијаметар на тркалата 330 mm, тип на трансмиција: фрикциони дисков...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020