text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
259 пронајдени производи
Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555

3.400 ден

 • Ширина на косење: 270mm
 • Моќност: 550W
 • тежина: 2,95Kg
 • Гаранција: 1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000

4.300 ден

 • Тип на производ: Дувалка за лисја
 • Моќност: 3000 W
 • Проток на воздух: 16 m3
 • Капацитет: 45 литри
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355

2.500 ден

 • Ширина на косење: 250mm
 • Моќност: 350W
 • тежина: 2,2Kg
 • Гаранција: 1Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е

4.100 ден

 • Тип на производ: Акумулаторски косилки
 • Работна ширина: 33 cm
 • Број на висини: 3
 • Собирач на трева: Да
 • Препорачана површина за косење: 300 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW

31.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40,9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 32,
  |
 • Тежина 4,3kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW

24.990 ден

 • HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40.9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • чекор 3/8-1,3мм,
  |
 • Тежина 4,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Atlas 5111 T Моторна косилка 3.0 kW
Villager Atlas 5111 T Моторна косилка 3.0 kW

17.990 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

Commel Продолжен кабел 15м 3х1мм
Commel Продолжен кабел 15м 3х1мм

1.200 ден

Кога приклучокот на електрична енергија не ви е на дофат, посегнете по Commel продолжниот кабел и донесете ја електричната енергија до сите ваши уреди. Различни должини, пресеци и бои на кабли п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager 5001 T Atlas Бензиска косилка 2.6kW
Villager 5001 T Atlas Бензиска косилка 2.6kW

12.500 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Работна ширина: 510 cm
 • Препорачана површина за косење: 1100 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски тример / ножица за жива ограда
Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски тример / ножица за жива ограда
2.990 ден

2.691 ден

 • Бренд:Iskra
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 3,6V
 • Должина на мачот:80mm трева/110mm ограда
 • Tежина 2kg

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HTEG61B-510 Електрична ножица за жива ограда 550W
Iskra HTEG61B-510 Електрична ножица за жива ограда 550W
3.990 ден

3.591 ден

 • Бренд: ISKRA
 • Гаранција:2 Год
 • Моќност: 550W
 • Должина на мачот: 510 mm
 • Должина на кабелот: 35 см

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
12.000 ден

10.500 ден

 • Бренд:AGRINA
 • Гаранција: 3 Год
 • Моќност: 3,8 kW
 • Капацитет: 900 l/min - 60 m3/h
 • Висина: 28 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

Gardena ComfortCut 550/28 Ел.Тример 550W
Gardena ComfortCut 550/28 Ел.Тример 550W

4.990 ден

 • Моќност:550W
 • Гаранција:1 Год
 • Ширина на косење:200mm
 • Тежина:3,7kg
 • Глава со конец

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 4811 V Култиватор
Villager VTB 4811 V Култиватор

32.000 ден

Villager VTB 4811 V Култиватор-ФУНКЦИЈА:6 стандардни фрези,Транспортни тркала.Спецификации Тип на мотор Villager VGR 250 H Зафатнина на моторот 212 cm³ Работна снага 4.1 kW (3600 rpm) Работна...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VTB 1400 E Електричен култиватор
Villager VTB 1400 E Електричен култиватор

8.800 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 1400 W
 • Работна ширина: 400 mm
 • Број на фрези: 4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

GARDENA Ѕидна намотка за црево
GARDENA Ѕидна намотка за црево

3.500 ден

GARDENA Ѕидна намотка за црево - Со GARDENA ѕидната намотка за црево, чувувањето на цревото за градина е многу лесно. Цврсти метален држач ја обезбедува намотката за цревото на ѕидот. Преку интегри...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra LDE-520A Бензиски сврдел 1,45 kW
Iskra LDE-520A Бензиски сврдел 1,45 kW
17.990 ден

16.191 ден

 • Бренд: ISKRA
 • Гаранција: 2 Год
 • Моќност: 1.45 kW
 • дијаметар на бургија: Φ300 mm
 • Должина на бургија: 650 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

Gardena Сет котур црево 15м
Gardena Сет котур црево 15м

7.500 ден

Gardena Сет котур црево 15м Притисок 25 бари Должина на црево 15 метри Дијаметар 12 mm Производител Gardena Земја на потекло Германија Лесен и компактен

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
4.000 ден

3.600 ден

Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси и квалитет. Исчистете го вашето двориште со леснотија! Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Брзина во слободен од (вртежи) – 8000-1...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Agrina 2000W Електрична пила
Agrina 2000W Електрична пила
6.100 ден

3.690 ден

Master Card 5% попуст!

Технички карактеристики: Моќност на мотор: 2.0 kW Мач и ланец : 400 mm - 16 inch Tип на ланец: 3/8 1.3 mm пико - 28,5 заби Автоматско подмачкување на ланец Брзина на ланец: 15 m/s Максимална...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
AGRINA AG 4541 Електрична ножица за жива ограда 450 W
AGRINA AG 4541 Електрична ножица за жива ограда 450 W
4.590 ден

3.100 ден

Технички карактеристики:

Моќност: 450 W

Напон: 220 V, 50 Hz- монофазен

Должина на ножот: 410 mm

Максимална дебелина на сечење: 16 mm

Производител: Aгрина

<...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.05.2024

GARDENA Ѕидна намотка за црево 35m
GARDENA Ѕидна намотка за црево 35m
17.800 ден

16.800 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

GARDENA Ѕидна намотка за црево 20m
GARDENA Ѕидна намотка за црево 20m
12.700 ден

11.700 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3