text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
FERM HDM1028 Електропневматска дупчалка
FERM HDM1028 Електропневматска дупчалка
5.499 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

MATRIX MTX-DP 350-13 Стабилна дупчалка
MATRIX MTX-DP 350-13 Стабилна дупчалка
6.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

MATRIX MTX-DP 500-16 Стабилна дупчалка
MATRIX MTX-DP 500-16 Стабилна дупчалка
9.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

MATRIX MTX-EHD 400PW Електропневматска дупчалка
MATRIX MTX-EHD 400PW Електропневматска дупчалка
3.799 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Makita Дупчалка мешалка MT621 800W
Makita Дупчалка мешалка MT621 800W
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Makita Дупчалка одвртувач M6002 450W
Makita Дупчалка одвртувач M6002 450W
3.499 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Makita Дупчалка одвртувач MT653 530W
Makita Дупчалка одвртувач MT653 530W
2.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Makita Електричен одвртувач + склопка FS6300R, 570W
Makita Електричен одвртувач + склопка FS6300R, 570W
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Makita Електричен одвртувач+склопка FS4300, 570W
Makita Електричен одвртувач+склопка FS4300, 570W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

FERM HDM1037 Електропневматска дупчалка
FERM HDM1037 Електропневматска дупчалка
6.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
4.410 ден
 • Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002,
  |
 • Моќност: 500W, |
 • Брзина на вртежи: 0-3000 в/м,
 • Глава: 13mm,
 • Сетот содржи 10 алати/додатоци , |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020