text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
14 пронајдени производи
MATRIX MTX-EDH 1600-15-K Електропневматски кршач
MATRIX MTX-EDH 1600-15-K Електропневматски кршач
14.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-EHD 1250-30 Електропневматска дупчалка чекан
MATRIX MTX-EHD 1250-30 Електропневматска дупчалка чекан
5.699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-EHD 1500-32-3 Електропневматска дупчалка чекан
MATRIX MTX-EHD 1500-32-3 Електропневматска дупчалка чекан
6.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-EM-EHD 800 Електропневматска дупчалка чекан
MATRIX MTX-EM-EHD 800 Електропневматска дупчалка чекан
4.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електропневматски разбивен чекан HM0870C, 1100W
Makita Електропневматски разбивен чекан HM0870C, 1100W
29.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електропневматски ударен чекан M8600 900W
Makita Електропневматски ударен чекан M8600 900W
17.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електропневматски ударен чекан M8701 710W
Makita Електропневматски ударен чекан M8701 710W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електропневматски ударен чекан MT870 710W
Makita Електропневматски ударен чекан MT870 710W
6.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електропневматски чекан HR1830, 550W
Makita Електропневматски чекан HR1830, 550W
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Елетропневматски разбивен чекан HM1802, 2000W
Makita Елетропневматски разбивен чекан HM1802, 2000W
129.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-EHD 900-26 Електропневматска дупчалка чекан
MATRIX MTX-EHD 900-26 Електропневматска дупчалка чекан
4.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra Z1C DL05 26, хилта
Iskra Z1C DL05 26, хилта
3.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

STANLEY FATMAX SFMEH200K комбиниран чекан
STANLEY FATMAX SFMEH200K комбиниран чекан
10.999 ден
 • STANLEY FATMAX SFMEH200K комбиниран чекан,
  |
 • Моќност: 750W, |
 • Вртежи: 0-1.500 врт/мин,
 • Број на удари: 0-4.670 /мин,
 • Гаранција 3 години, |
 • Бренд: STANLEY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

DeWalt D25133K комбиниран чекан
DeWalt D25133K комбиниран чекан
12.499 ден
DeWalt D25133K комбиниран чекан. Карактеристики: моќност: 800 W, број на вртежи: 0-1.500 /мин, број на удари: 0-5.500 /мин, ударна енергија: 2,6 J,прифат: SDS-Plus - дупчење до ( дрво/метал/бетон )...

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020