text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
64 пронајдени производи
DeWalt DWD024 ударна дупчалка 700W
DeWalt DWD024 ударна дупчалка 700W
5.499 ден
3.700 ден
Mоќност: 700W/Број на вртежи: 0–2800 /мин, број на удари: 0–47.600 /мин/Вртежен момент: 8,6 Nm/Дупчење во дрво / метал / бетон: 25/ 13 / 16 mm/Глава со клуч(не е брзостезна), премер: 1,5–13 mm, вре...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black & Decker KR504RE ел. дупчалка 500W
Black & Decker KR504RE ел. дупчалка 500W
3.124 ден
2.490 ден
Електрична дупчалка 500W, Максимална брзина 47.600 min, регулатор за промена на брзината, борј на вртежи 0-2.800 min, можност за бушење (дрво / метал / бетон) 20 / 13 / 13 mm, тежина 1,7 кг, остана...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Black & Decker СЕТ: Ударна дупчалка KR504CRESK + ГРАТИС A7152 35-ДЕЛЕН СЕТ НА БУРГИИ И ОДВРТУВАЧИ
Black & Decker СЕТ: Ударна дупчалка KR504CRESK + ГРАТИС A7152 35-ДЕЛЕН СЕТ НА БУРГИИ И ОДВРТУВАЧИ
4.499 ден
3.999 ден
Black & Decker СЕТ: Ударна дупчалка KR504CRESK + ГРАТИС A7152 35-ДЕЛЕН СЕТ НА БУРГИИ И ОДВРТУВАЧИ

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

FERM PDM1051 Електрична ударна дупчалка
FERM PDM1051 Електрична ударна дупчалка
2.099 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

FERM PDM1052 Електрична ударна дупчалка
FERM PDM1052 Електрична ударна дупчалка
2.399 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

ISKRA C-ED-E1200 Електрична ударна дупчалка Iskra
ISKRA C-ED-E1200 Електрична ударна дупчалка Iskra
3.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-ED-E 1200 W ел. ударна дупчалка
Kawasaki MTX-K-ED-E 1200 W ел. ударна дупчалка
4.699 ден
Kawasaki MTX-K-ED-E 850 W електрична дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 1200W, број на вртежи 0-2800min-1. Удари во минута: 0-44.800min-1, Капацитет на стезна чаура 1,5-13 mm, Максимал...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-ED-E 810 W ел. ударна дупчалка
Kawasaki MTX-K-ED-E 810 W ел. ударна дупчалка
2.699 ден
Kawasaki MTX-K-ED-E 810 W електрична дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 810W, број на вртежи 0-2700min-1. Удари во минута: 0-44.800min-1, Капацитет на стезна чаура 1,5-13 mm, Максималн...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-ED-E 850 W ел. ударна дупчалка
Kawasaki MTX-K-ED-E 850 W ел. ударна дупчалка
2.999 ден
Kawasaki MTX-K-ED-E 850 W електрична дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 850W, број на вртежи 0-2800min-1. Удари во минута: 0-44.800min-1, Капацитет на стезна чаура 1,5-13 mm, Максималн...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-EHD 1050 W електропневматска дупчалка
Kawasaki MTX-K-EHD 1050 W електропневматска дупчалка
6.999 ден
Kawasaki MTX-K-EHD 1050 W електропневматска дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 1050W, број на вртежи 0-1100min-1. Удари во минута: 0-5.000min-1. Максимално дупчење на челик 13mm, макси...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-EHD 1500-32 електропневматска дупчалка
Kawasaki MTX-K-EHD 1500-32 електропневматска дупчалка
7.999 ден
Kawasaki MTX-K-EHD 1500-32 електропневматска дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 1500W, број на вртежи 0-2800min-1. Удари во минута: 0-4.500min-1. Максимално дупчење на челик 13mm, макс...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-EHD 620 W електропневматска дупчалка
Kawasaki MTX-K-EHD 620 W електропневматска дупчалка
4.699 ден
Kawasaki MTX-K-EHD 620 W електропневматска дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 620W, број на вртежи 0-1200min-1. Удари во минута: 0-5.500min-1, Тип на стебло за стегање SDS - Plus, Макс...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-EHD 800-1 W електропневматска дупчалка
Kawasaki MTX-K-EHD 800-1 W електропневматска дупчалка
5.999 ден
Kawasaki MTX-K-EHD 800-1 W електропневматска дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 800W, број на вртежи 0-2700min-1. Удари во минута: 0-6.680min-1, Тип на стебло за стегање SDS - Plus, Ма...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Kawasaki MTX-K-EHD 850 W електропневматска дупчалка
Kawasaki MTX-K-EHD 850 W електропневматска дупчалка
6.199 ден
Kawasaki MTX-K-EHD 850 W електропневматска дупчалка. Карактеристики на дупчалката: Моќност 850W, број на вртежи 0-2800min-1. Удари во минута: 0-6.680min-1, Тип на стебло за стегање SDS - Plus, Макс...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

MATRIX MTX-ED-E 810 Електрична ударна дупчалка
MATRIX MTX-ED-E 810 Електрична ударна дупчалка
2.399 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

MATRIX MTX-EM-ED-E 500-13 Електрична ударна дупчалка
MATRIX MTX-EM-ED-E 500-13 Електрична ударна дупчалка
1.399 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Електропневматска ударна дупчалка HR2300, 710W
Makita Електропневматска ударна дупчалка HR2300, 710W
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Електропневматска ударна дупчалка HR2470, 780W
Makita Електропневматска ударна дупчалка HR2470, 780W
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Електропневматска ударна дупчалка чекан HR2630X7, 800W
Makita Електропневматска ударна дупчалка чекан HR2630X7, 800W
12.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Електропневматска ударна дупчалка чекан HR2810, 800W
Makita Електропневматска ударна дупчалка чекан HR2810, 800W
18.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Сет ударна дупчалка HP1641 680W + аголна брусилка GA5030 720W
Makita Сет ударна дупчалка HP1641 680W + аголна брусилка GA5030 720W
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Ударна двобрзинска дупчалка 720W + куфер HP2050H
Makita Ударна двобрзинска дупчалка 720W + куфер HP2050H
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Ударна дупчалка HP1640, 680W
Makita Ударна дупчалка HP1640, 680W
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Ударна дупчалка MT815K 710W
Makita Ударна дупчалка MT815K 710W
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Makita Ударна дупчалка HP2070, 1010W
Makita Ударна дупчалка HP2070, 1010W
11.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3