text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
42 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BEH200K-QS ударна дупчалка 500W
Black&Decker BEH200K-QS ударна дупчалка 500W
3.990 ден

2.190 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:500W
 • Брзина на вртежи: 0-2900 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DWD112S-QS Дупчалка 701W
DeWalt DWD112S-QS Дупчалка 701W

8.490 ден

DeWalt DWD112S-QS Дупчалка 701W 10mm брзостезна

Карактеристики:

Влезна моќност 701 W

Механички брзини 1

Максимален вртежен момент 10.9 Nm

Број на вртежи 0-2500...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DWD014S-QS Дупчалка 550W
DeWalt DWD014S-QS Дупчалка 550W

6.590 ден

DeWalt DWD014S-QS Дупчалка 550W 10mm брзостезна

Карактеристики:

Влезна моќност 550 W

Механички брзини 1

Максимален вртежен момент 7.9 Nm

Број на вртежи 0-2800 ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt DWD024S-QS Ударна Дупчалка 701W
DeWalt DWD024S-QS Ударна Дупчалка 701W

7.990 ден

DeWalt DWD024S-QS Ударна Дупчалка 701W 13mm брзостезна

Карактеристики:

Влезна моќност 701 W

Механички брзини 1

Максимален вртежен момент 8.6 Nm

Број на вртежи ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY SFMEH200K-QS Хилта 750W 2.2J 22mm SDS+
STANLEY SFMEH200K-QS Хилта 750W 2.2J 22mm SDS+

9.990 ден

STANLEY SFMEH200K-QS Електро-пневматски комбиниран чекан 750W 2.2J 22mm SDS+

Карактеристики:

Моќност 750 W

Ударна енергија 2.2 Ј

Удари во минута 0-4670 bpm

Мак...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN 255 Eлектрична вибрациска дупчалка 550 W
Villager VLN 255 Eлектрична вибрациска дупчалка 550 W

2.499 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:550W
 • Брзина на вртежи: 0-2800 врт./мин.
 • Глава: Ø 0,8-13 mm
 • Гаранција:1 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BEH550K-QS Ударна дупчалка 550W
Black&Decker BEH550K-QS Ударна дупчалка 550W

4.390 ден

Black&Decker BEH550K-QS Дупчалка вибрациска550W во куфер - Влезна моќност 550 W Механички брзини 1 Максимален вртежен момент / Nm Број на вртежи 0-2800 rpm Удари во минута 47600 bpm Макс. дупчење...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker BEH850KQS Вибрациска дупчалка 850W
Black&Decker BEH850KQS Вибрациска дупчалка 850W

4.390 ден

Black&Decker BEH850KQS Вибрациска дупчалка 850W 13mm во куфер - Влезна моќност 850 W Механички брзини 1 Максимален вртежен момент Nm Број на вртежи 0-3100 rpm Удари во минута 0-54400 bpm Макс. ду...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth ERHD 24-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка
Wurth ERHD 24-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка

11.990 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:800W
 • Брзина на вртежи: 0-1250 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY D21570K-QS Ударна Дупчалка 1300W
STANLEY D21570K-QS Ударна Дупчалка 1300W

25.990 ден

STANLEY D21570K-QS Ударна Дупчалка 1300W 16mm двостепенска

Карактеристики:

Влезна моќност 1300 W

Механички брзини 2

Максимален вртежен момент / Nm

Број на врте...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
DeWalt D25133K-QS Хилта 800W 26mm AVC
DeWalt D25133K-QS Хилта 800W 26mm AVC

13.990 ден

 

DeWalt D25133K-QS Електро-пневматски комби. чекан 800W 26mm AVC

Карактеристики: 
Влезна моќност 800 W

Ударна енергија 2.6 Ј

Број на вртежи 0-1500 rpm...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY FME1250K-QS Хилта SDS Plus 1250W 3.5J
STANLEY FME1250K-QS Хилта SDS Plus 1250W 3.5J
13.990 ден

9.990 ден

STANLEY FME1250K-QS Електро-пневм. чекан SDS Plus 1250W 3.5J прибор

Карактеристики

Влезна моќност 1250 W

Ударна енергија 3.5 Ј

Број на вртежи 0-850 rpm

Удари в...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
STANLEY SFMEH220K-QS Хилта 1010W 8.5J
STANLEY SFMEH220K-QS Хилта 1010W 8.5J

12.490 ден

STANLEY SFMEH220K-QS Електро-пневматски чекан 1010W 8.5J 

Карактеристики:

Влезна моќност 1010 W

Ударна енергија 8.5 Ј

Број на вртежи 0-600 rpm

Удари во ми...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1J DD24 13B Ударна дупчалка 900w
Iskra Z1J DD24 13B Ударна дупчалка 900w

2.590 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:900W
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1J 13 (DB5307) Ударна дупчалка 600w
Iskra Z1J 13 (DB5307) Ударна дупчалка 600w

1.990 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:600W
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1C-ZT3-26 ударна хилта перфоратор
Iskra Z1C-ZT3-26 ударна хилта перфоратор

4.990 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:800W
 • Брзина: 0 - 1.200 во мин.
 • Глава: Ø 1,5-26 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra DH1300-MAX Хилта
Iskra DH1300-MAX Хилта

8.990 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:1.300W
 • Брзина: 0 - 3.600 во мин.
 • Глава: Ø 1,5-16 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra DH1500-HEX Кршач
Iskra DH1500-HEX Кршач

13.990 ден

 • Тип на производ: Кршач
 • Моќност:1.500W
 • Сила на удар: 45ј
 • Конусно длето: 30x380 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra GX-EID043 Ударна дупчалка 1050W
Iskra GX-EID043 Ударна дупчалка 1050W

3.290 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:1.050W
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1C-32FB Хилта 1500w
Iskra Z1C-32FB Хилта 1500w

6.990 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:1.500W
 • Брзина: 0 - 4.350 во мин.
 • Глава: Ø 1,5-26 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra RH1200-PLUS Хилта 1200W
Iskra RH1200-PLUS Хилта 1200W

6.490 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:1.200W
 • Брзина: 0 - 4.200 во мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1J-HF-13 Ударна дупчалка 600w
Iskra Z1J-HF-13 Ударна дупчалка 600w

1.990 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:600W
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ED1100 хилта 1100W
Iskra ED1100 хилта 1100W

5.490 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:1.100W
 • Брзина: 0 - 1.000 во мин.
 • Глава: Ø 1,5-16 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Z1C-DL05-26 Хилта 850w
Iskra Z1C-DL05-26 Хилта 850w

5.490 ден

 • Тип на производ: Хилта
 • Моќност:850W
 • Број на удари: 3.150 удари/мин.
 • Глава: Ø 1,5-16 mm
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra GX-EID040-2 Ударна дупчалка 500w
Iskra GX-EID040-2 Ударна дупчалка 500w

1.990 ден

 • Тип на производ: Електрична дупчалка
 • Моќност:500W
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Глава: Ø 1,5-13 mm
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

 • 1(current)
 • 2