text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
Makita Полирка  9237CB, 1200W
Makita Полирка 9237CB, 1200W
17.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

FERM AGM1084P Ел.аголна брусалка
FERM AGM1084P Ел.аголна брусалка
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Makita брусилка полирка  SA7000C, 1600W
Makita брусилка полирка SA7000C, 1600W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

MATRIX MTX-CP 1200 Електрична аголна полирка
MATRIX MTX-CP 1200 Електрична аголна полирка
4.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020