text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
44 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка + сет скалпери
Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка + сет скалпери
4.250 ден
 • Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка + сет скалпери,
 • Моќнсот: 900W,
 • Брзина: 12.000 rpm ,
 • Големина на диск: Ø 125 mm ,
 • ПОДАРОК Iskra ERO 38G-S1+L1 Сет скалпели,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка
Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка
2.599 ден
 • Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка
 • Јачина: 240W
 • Број на вртежи: 12.000 min-1
 • Пречник на вибрациски круг: 2 mm 
 • Брусна плоча: Ø125 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА
Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА
7.400 ден
Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА 18 V - Опрема: Батерија 4 Ah Полнач 1.65 A Куфер Тип на батерија: Fuse 18 V, Li-ion Тип на електро мотор: електро мотор со четкици бр. вртежи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија
2.690 ден
 • Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија,
 • Моќност: 200W,
 • Број на вртежи: 15.000 min-1,
 •  Брусна плоча: 140x140x80 mm,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери
Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери
4.249 ден
 • Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери,
 • Моќност: 450W,
 • Број на вртежи: 12.000 min-1,
 • Брусна плоча: 150 mm,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Ротациска брусилка GV6010-S1, 440W
Makita Ротациска брусилка GV6010-S1, 440W
4.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
DeWALT DWE492 Аголна Брусилка 2200W 230mm
DeWALT DWE492 Аголна Брусилка 2200W 230mm
9.999 ден
DeWALT DWE492 Аголна Брусилка 2200W 230mm/Брзина 6 600мин/ вретено футер м14/опрема-заштита внатрешна и надворешна,приграбница за сечилото,клуч и рачка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Вибрациска брусалка BO4901, 330W
Makita Вибрациска брусалка BO4901, 330W
17.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Аголна брусилка 9565CR, 1400W
Makita Аголна брусилка 9565CR, 1400W
8.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Електрична аголна брусалка GA4530, 720W
Makita Електрична аголна брусалка GA4530, 720W
4.199 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Стабилна брусалка -острилка со два диска GB602, 250W
Makita Стабилна брусалка -острилка со два диска GB602, 250W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Електрична аголна брусалка GA9020, 2200W
Makita Електрична аголна брусалка GA9020, 2200W
9.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Ротациска брусалка BO5031, 300W
Makita Ротациска брусалка BO5031, 300W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Ротациска брусалка BO5041, 300W
Makita Ротациска брусалка BO5041, 300W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Полирка 9237CB, 1200W
Makita Полирка 9237CB, 1200W
25.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Вибрациска брусалка BO3710 190W
Makita Вибрациска брусалка BO3710 190W
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Black&Decker KA400-QS Вибрациска брусилка 220W 114x114mm
Black&Decker KA400-QS Вибрациска брусилка 220W 114x114mm
3.999 ден
 • Black&Decker KA400-QS Вибрациска брусилка 220W 114x114mm,
  |
 • Моќност: 220W, |
 • Големина на плочата: 50 x 30 x 40 cm,
 • Тежина 1,4кг,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN 355 Столна брусилица
Villager VLN 355 Столна брусилица
4.500 ден
Villager VLN 355 Столна брусилица - Тип на мотор Колекторски електромотор/Работен напон 230 V ~ 50 Hz/Влезна снага 400 W/Број на вртежи 2980 rpm/Надворешен пречник на каменот 150 mm/Внатрешен пречн...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN 375 Столна брусилица
Villager VLN 375 Столна брусилица
6.500 ден
Villager VLN 375 Столна брусилица - Тип на мотор Колекторски електромотор / Работен напон 230 V ~ 50 Hz/Влезна снага 375 W/Број на вртежи 2850 rpm/Надворешен пречник на дискот 150 mm/Внатрешен п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra PS 1200-180 Полирка
Iskra PS 1200-180 Полирка
5.500 ден
Машината за полирање Iskra PS1200-180 е погодна за брусење, полирање и употреба со жичени четки. Опременa е со копче за брзо бирање со кое можете да ја поставите саканата работна брзина. Опремен е...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra GX AG010 B Аголна брусалка 2000w
Iskra GX AG010 B Аголна брусалка 2000w
5.000 ден
2000 W јачина 6500 rpm во празен од 230 mm макс. големина на диск М14 големина на браник Подесива рачка на 3 позиции Должина на кабел: 1,8м 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra DS710-180 Електрична брусилка за ѕид/камен
Iskra DS710-180 Електрична брусилка за ѕид/камен
6.000 ден
• напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 710W • брзина: 1200-2700 мин-1 • дијаметар на брусна плоча: Ø 180 mm • приклучок за прашина • гумирана рачка • ЛЕД сијалица • две дополнителни позиции на рачката...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалка 600W
Iskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалка 600W
1.900 ден
600 W јачина 11000 rpm во празен од 115 mm макс. големина на диск М14 големина на браник Подесива рачка 1,7 kg тежина 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VDS 625 Брусилка за ѕид
Villager VDS 625 Брусилка за ѕид
10.500 ден
Villager VDS 625 Брусилка за ѕид - Тип на мотор Колекторски електромотор/ Напон 230V~50 Hz/ Приклучна снага 600 W / Број на вртежи 600-1500 rpm / Брусна шмиргла 225 mm / Должина 1100 / 1650 mm ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-PS510-180S полирка
Iskra ERO IE-PS510-180S полирка
6.999 ден
Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот: (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна рачка Прилагодување на брзината Обвивка од овча кожа Навој: M14

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

 • 1(current)
 • 2