text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
Makita Фреза електрична  MT362 1650W
Makita Фреза електрична MT362 1650W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Глодалка за рабови RT0700C, 710W
Makita Глодалка за рабови RT0700C, 710W
9.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

FERM PPM1010 Електрично ренде за дрво
FERM PPM1010 Електрично ренде за дрво
3.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Фреза Електрична  M3601 900W
Makita Фреза Електрична M3601 900W
6.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Глодалка за рабови-тример 3709, 350W
Makita Глодалка за рабови-тример 3709, 350W
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Електрична глодалка за дрво  RP1110C, 1100W
Makita Електрична глодалка за дрво RP1110C, 1100W
28.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Електрична глодалка за дрво  RP0900, 900W
Makita Електрична глодалка за дрво RP0900, 900W
9.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

FERM PRA1011 држач за глодалка
FERM PRA1011 држач за глодалка
6.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Black & Decker Глодалка 1200W KW1200EKA
Black & Decker Глодалка 1200W KW1200EKA
9.999 ден
8.999 ден
Black & Decker Глодалка - Моќност: 1.200 W, Број на вртежи: 8.000-28.000/мин., Стезна глава: 6 / 6,35 / 8 mm, Опремата вклучува глодала и куфер.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Електрично ренде KP0800, 620W
Makita Електрично ренде KP0800, 620W
10.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Black & Decker KW1200E Глодалка-фреза 1200W
Black & Decker KW1200E Глодалка-фреза 1200W
6.999 ден
5.999 ден
Black & Decker KW1200EK Глодалка-фреза 1200W/вртежи 8000-28000/прифат 6-6.35-8мм/длабочина глодање 0-55мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Makita Електрична глодалка за дрво  RP1801FX, 1100W
Makita Електрична глодалка за дрво RP1801FX, 1100W
33.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Ренде електрично  M1901 500W
Makita Ренде електрично M1901 500W
6.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

BORMANN BRT3000 постоље за глодалка
BORMANN BRT3000 постоље за глодалка
6.000 ден
BORMANN BRT3000 постоље за глодалка /Димензии: 335х850 / капацитет за сечење: 450мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Maktia Фреза  RP0900X, 900W
Maktia Фреза RP0900X, 900W
11.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Електрична глодалка за дрво  RP2301FCX, 2300W
Makita Електрична глодалка за дрво RP2301FCX, 2300W
41.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

FERM BJM1009 Електрична бисквитарка
FERM BJM1009 Електрична бисквитарка
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Глодалка за жлебови  PJ7000J, 710W
Makita Глодалка за жлебови PJ7000J, 710W
19.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021