text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Makita Електрична мешалка  UT2204, 850W
Makita Електрична мешалка UT2204, 850W
18.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Дупчалка-мешалка DS4012, 750W
Makita Дупчалка-мешалка DS4012, 750W
15.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Електрична мешалка  UT1200, 960W
Makita Електрична мешалка UT1200, 960W
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Makita Електрична мешалка  UT1600, 1800W
Makita Електрична мешалка UT1600, 1800W
30.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Stanley FME190 мешалка 1.600W 140mm
Stanley FME190 мешалка 1.600W 140mm
12.499 ден
9.999 ден
Stanley FME190 мешалка 1.600W 140mm. Карактеристкики: моќност 1.600W, 80nM моќен миксер со 2 запчаници. 4метри кабел , M14, брзина на вртење 180-160 / 300-750 rpm, 2 брзини, мека рачка. Гаранција 3...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VEM 1605 Миксер за боја
Villager VEM 1605 Миксер за боја
6.500 ден
Villager VEM 1605 Миксер за боја - Тип на мотор Колекторски електромотор/Напон 230V~50 Hz/Приклучна снага 1600 W/Број на вртежи 180 – 460 rpm / 300 – 750 rpm / Навој на вратот 14 М/ Дијаметар на м...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022