text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
 • 1(current)
 • 2
27 пронајдени производи
FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки
FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки
19.999 ден
FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки. Карактеристики: моќност 1.800 W, Број на вртежи во празен од 4.700 min-1, Пречник на диск Ø 250 mm, Насаден отвор на диск Ø 30 mm, Мах. сечење на 45° 63 m...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Eелектрична кружна пила HS6601, 1050W
Makita Eелектрична кружна пила HS6601, 1050W
7.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Дијамантска пила MT413Z 1200W
Makita Дијамантска пила MT413Z 1200W
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Кружна пила за метал со лист LC1230, 1750W
Makita Кружна пила за метал со лист LC1230, 1750W
39.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Рачен циркулар M5802 1050W
Makita Рачен циркулар M5802 1050W
6.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-CS 1200-185 L Електричен рачен циркулар со ласер
MATRIX MTX-CS 1200-185 L Електричен рачен циркулар со ласер
3.499 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-TS 800-200/1 Стабилен циркулар
MATRIX MTX-TS 800-200/1 Стабилен циркулар
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Рачен циркулар N5900B, 2000W
Makita Рачен циркулар N5900B, 2000W
15.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-MS 1650-210 Електрична пила
MATRIX MTX-MS 1650-210 Електрична пила
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-SMS 1700-305DB Електрична пила
MATRIX MTX-SMS 1700-305DB Електрична пила
19.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар
Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар
4.999 ден
Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар. Моќност 1400W, Број на вртежи 4600min-1, Димензии на пилата 190х20х2,6mm, Максимално сечење 90 56mm, тежина 2,8kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електрична кружна пила HS7601, 1200W
Makita Електрична кружна пила HS7601, 1200W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

FERM CSM1039 Електрична кружна пила
FERM CSM1039 Електрична кружна пила
3.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra Кружна пила GX-MC009
Iskra Кружна пила GX-MC009
3.590 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

FERM TSM1032 Стабилен циркулар
FERM TSM1032 Стабилен циркулар
6.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

FERM WSM1008 Отсекувач на канали во ѕид
FERM WSM1008 Отсекувач на канали во ѕид
12.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

MATRIX MTX-SMS 2000-250-1 Електрична пила
MATRIX MTX-SMS 2000-250-1 Електрична пила
12.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Black & Decker Кружна пила 1250W со ласер CS1250LA
Black & Decker Кружна пила 1250W со ласер CS1250LA
7.124 ден
6.999 ден
Black & Decker Кружна пила 1250W со ласер. Моќност: 1.250W, Број на вртежи: 5.300/мин., Димензии на листот: 170x16x2,6мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra Мини кружна пила GX-MC012
Iskra Мини кружна пила GX-MC012
7.056 ден
4.390 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Safun Рачен цилкулар 1200W
Safun Рачен цилкулар 1200W
2.999 ден
Брендот Safun се произведува во фабриките на Агрина и истиот подлежи на 3 години гаранција од главниот застапник и сервисер во Македонија. Одличен баланс помеѓу квалитетот и цената. Технички кара...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1
STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1
3.999 ден
 • STANLEY кружнолиниски ласер STHT77498-1,
  |
 • 12 метри должина на работење, +/- 6 мм, |
 • Проекција на 1 вертикалка и 1 хоризонтална линија,
 • IP50 заштита од прашина,
 • работи со 2 х АА батерии вклучени во пакувањето, |
 • Бренд: STANLEY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.11.2020

Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
6.999 ден
5.999 ден
 • Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W,
  |
 • Моќност: 1250W, |
 • Брзина: 5.300 вртежи во минута,
 • Димензии на листот 190х16х2.6мм,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.11.2020

Iskra ERO IE-CS1500 Циркуларна пила Professional
Iskra ERO IE-CS1500 Циркуларна пила Professional
6.250 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz/Моќност :1500W /Вртежи во празен од -5800 врт / мин /Дијаметар на сечилото - Ø 185 mm /Длоабочина на сечење под агол од 90° - (max) 67mm/Длоабочина на сечење под агол од 45...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила Professional
Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила Professional
7.450 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz /Моќност :1800W /Вртежи во празен од -5000 врт / мин /Дијаметар на сечилото - Ø 210mm /Длоабочина на сечење под агол од 90° - (max) 73mm/Длоабочина на сечење под агол од 45...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra Кружна пила GX-MC009 + ЕРО 58 + наочари
Iskra Кружна пила GX-MC009 + ЕРО 58 + наочари
5.890 ден
3.999 ден
Iskra Кружна пила GX-MC009 + ЕРО 58 + наочари. Карактеристики на пилата: Моќност:1200W, Вртежи во минута:5000, Оштрица:185*18T*20mm, Длабина рез 45° kut(max):48 mm, Длабина на рез 90° kut(max):60 m...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

 • 1(current)
 • 2