text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
Makita Трачна пила за метал 2107FK, 710W
Makita Трачна пила за метал 2107FK, 710W
34.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

FERM SSM1005 Електрична пила за прецизно сечење
FERM SSM1005 Електрична пила за прецизно сечење
8.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
4.999 ден
 • FERM TCM1010 Електрична пила за плочки,
  |
 • Моќност: 600W, |
 • Дијаметар на дискот: 180mm,
 • Големина на плочата: 360x330mm,
 • Подесување на плочата: 0-45°, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020