text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
Makita Мултифункционална алатка 230W + сет 43 прибор
Makita Мултифункционална алатка 230W + сет 43 прибор
14.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-MT 200 Мултифункционална алатка
MATRIX MTX-MT 200 Мултифункционална алатка
2.699 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Mултрифункционална алатка TM3010CX6J, 320W
Makita Mултрифункционална алатка TM3010CX6J, 320W
13.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Мултрифункционална алатка  TM3000CX1J 320W
Makita Мултрифункционална алатка TM3000CX1J 320W
11.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Стабилен отсекувач  2414ENE, 2000W
Makita Стабилен отсекувач 2414ENE, 2000W
15.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Iskra GX-TH-MT01V мултифункционален алат
Iskra GX-TH-MT01V мултифункционален алат
4.410 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Стабилен отсекувач LW1400, 2200W
Makita Стабилен отсекувач LW1400, 2200W
23.999 ден
22.799 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020