text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
6 пронајдени производи
MATRIX MTX-MS 800 Реципрочна пила 6 брзини
MATRIX MTX-MS 800 Реципрочна пила 6 брзини
3.399 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електрична Пила лисичарка+куфер JR3070CT, 1510W
Makita Електрична Пила лисичарка+куфер JR3070CT, 1510W
17.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Електрична пила лисичарка опашка JR3050T, 1010W
Makita Електрична пила лисичарка опашка JR3050T, 1010W
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Лисичарка прободна пила M4500 1010W
Makita Лисичарка прободна пила M4500 1010W
6.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

FERM RSM1019 Реципрочна пила алигаторка
FERM RSM1019 Реципрочна пила алигаторка
3.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила Professional
Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила Professional
4.850 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz/Моќност : 710W/Подесувачки агол на сечење: од 0-45° /Број на движења - празен од: 0 - 2500 min-1/Должина на движењето - 20mm/Променлива брзина/Дебелина на сечењето:-дрво - 11...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020