text.skipToContent text.skipToNavigation
24 пронајдени производи
Iskra GX-JS004A Убодна пила + заштитни очила
Iskra GX-JS004A Убодна пила + заштитни очила
2.750 ден
2.250 ден
 • Iskra GX-JS004A Убодна пила + заштитни очила,
 • Моќнсот: 600W,
 • Брзина: 3000 rpm ,
 • Подесувачки агол на сечење до 45 степени ,
 • Гратис наочари,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra ERO IE-JS710 Убодна пила + сет од 8 штрафцигери
Iskra ERO IE-JS710 Убодна пила + сет од 8 штрафцигери
5.690 ден
3.999 ден
 • Iskra ERO IE-JS710 Убодна пила + сет од 8 штрафцигери,
 • Моќнсот: 710W,
 • Брзина: 3100 rpm ,
 • Подесувачки агол на сечење до 45 степени ,
 • Дебелина на сечењето:дрво-105mm, пластика-10mm,железо-20mm,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила 4326, 450W
Makita Убодна пила 4326, 450W
4.599 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила 4329, 450W
Makita Убодна пила 4329, 450W
5.499 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила 4351CT, 720W
Makita Убодна пила 4351CT, 720W
16.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила JV0600K, 650W
Makita Убодна пила JV0600K, 650W
8.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила M4301 450W
Makita Убодна пила M4301 450W
4.399 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Makita Убодна пила 4350CT, 720W
Makita Убодна пила 4350CT, 720W
11.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
2.999 ден
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила. Моќност 600W, брзина 0-3.000 o/min, Максимално сечење на 90 степени- дрво- 74mm, метал- 8mm, Агол на сечење +/- 45 степени, тежина 1,2kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Iskra GX-JS004A, убодна пила
Iskra GX-JS004A, убодна пила
2.299 ден
1.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Black&Decker Сет: Убодна пила + вибрациски маус
Black&Decker Сет: Убодна пила + вибрациски маус
5.798 ден
Black&Decker Сет: Убодна пила KS501-QS + вибрациски маус(вибрациска брусалка) BEW230BC-QS * Спецификации на убодна пила: KS501-QS Влезна моќност 400W, Движење во минута 3000 spm, Аголно сечење до ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Black&Decker Сет: Циркулар 1300W со убодна пила 500W
Black&Decker Сет: Циркулар 1300W со убодна пила 500W
9.598 ден
Black&Decker Сет: Циркулар KS501-QS - 1300W + убодна пила CS1250LA-QS -500W * Спецификации на циркулар CS1250LA-QS: Влезна моќност 1250W, Дијаметар на пилата 190 mm, Прифат на пилата 16mm, Број на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra JS450 Убодна пила
Iskra JS450 Убодна пила
2.199 ден
Iskra JS450 Убодна пила • 230-240V~50Hz • Јачина: 450W (max) • 3 агли на навалување • Брзина : 1-3000 /min • Променлива брзина • Агол на сечење: do 45° • Дебелина на сечење: • дрво: 55 mm • п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила
Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила
5.699 ден
4.999 ден
 • Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила,
  |
 • Моќност 620W, |
 • Димензии -30 x 10.5 x 29.7 cm,
 • Сечење во Дрво: 90mm/сечење во жечезо: 8mm,
 • сечење во алумуниум: 15 mm,
  |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra Xcross IX-JS07 Батериска убодна пила(без батерија)
Iskra Xcross IX-JS07 Батериска убодна пила(без батерија)
2.799 ден
АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 20V • Подесувачки агол на сечење: од 0-45° • Број на движења - празен од: 0-2700 min-1 • Должина на движењето - 19mm • Ножеви за дрво и метал • Дебелина на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

HIKOKI CR13V2 Реципрочна пила
HIKOKI CR13V2 Реципрочна пила
13.999 ден
CR13V2 Реципрочна пила: Моќност: 1.010rpm; Капацитет на сечење цевка/метал/дрво: 130/19/300mm; Должина на ход: 29mm; Број на вртежи: 0-2.800rpm; Вкупна должина 435mm; Тип на мотор: со четкици; Тежи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

HIKOKI CJ90VST Убодна пила
HIKOKI CJ90VST Убодна пила
7.999 ден
CJ90VST Убодна пила: Моќност: 705W; Капацитет на сечење дрво/метал: 90/8mm; Радиус на сечење: 25mm; Агол на сечење: 45º лево/десно; Должина на ход: 20mm; Број на вртежи: 850-3.000rpm; Тежина: 2,2kg...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

Iskra ERO IE-JS400 Убодна пила Professional
Iskra ERO IE-JS400 Убодна пила Professional
2.499 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz /Моќност : 400W/Подесувачки агол на сечење: од 0-45° /Број на движења - празен од: 1000 - 3000 min-1/Должина на движењето - 18mm/Променлива брзина/Дебелина на сечењето:дрв...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra ERO IE-JS710 Убодна пила Professional
Iskra ERO IE-JS710 Убодна пила Professional
3.999 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz /Моќност : 710W/Подесувачки агол на сечење: од 0-45° /Број на движења - празен од: 1000 - 3100 min-1/Должина на движењето - 23mm/Променлива брзина/Дебелина на сечењето: др...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

FERM Убодна пила 550W JSM1030
FERM Убодна пила 550W JSM1030
2.199 ден
Убодна пила JSM1030. Карактеристики: Моќност 550W, број на вртежи: 600-2.800 RPM, Агол 0-45 степени, 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra Xcross BP27Li-20040 LI-ION Батерија +полнач
Iskra Xcross BP27Li-20040 LI-ION Батерија +полнач
4.499 ден
• Јачина : 20V • Капацитет: 4.0 Ah • 3 фазен дисплеј за статус на полнење • Компатибилен со сите алати од Iskra X-Cross серијата • Батеријата е достапна одделно • Пакување: блистер • Димензии на ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија)
Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија)
3.799 ден
 • Iskra Xcross IX-CS07 Батериска циркуларна пила(без батерија),
  |
 • Напон: 20V, |
 • Вртежи во празен од: 3800 врт / мин,
 • Длоабочина на сечење под агол од 90° - (max) 38mm,
 • Длоабочина на сечење под агол од 45° - (max) 28mm, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Iskra Xcross BP27Li-20020 LI-ION Батерија +полнач
Iskra Xcross BP27Li-20020 LI-ION Батерија +полнач
2.999 ден
• Јачина : 20V • Капацитет: 2.0 Ah • 3 фазен дисплеј за статус на полнење • Компатибилен со сите алати од Iskra X-Cross серијата • Батеријата е достапна одделно • Пакување: блистер • Димензии на ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Black & Decker КС901PEKA5-QS убодна пила 620W+куфер
Black & Decker КС901PEKA5-QS убодна пила 620W+куфер
5.999 ден
4.999 ден
Black & Decker КС901PEKA5-QS убодна пила 620W/Сечење дрво : 90 мм/Потенциометар за брзина(контрола на брзина)/Сечење метал 8мм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021