text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
69 пронајдени производи
MATRIX MTX-MS 1650-210 Електрична пила
MATRIX MTX-MS 1650-210 Електрична пила
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-KS 200-1 Острач за ланец за моторни пили
MATRIX MTX-KS 200-1 Острач за ланец за моторни пили
1.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила
2.999 ден
Kawasaki MTX-K-EJS 800 убодна пила. Моќност 600W, брзина 0-3.000 o/min, Максимално сечење на 90 степени- дрво- 74mm, метал- 8mm, Агол на сечење +/- 45 степени, тежина 1,2kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

MATRIX MTX-EJS 800-1 Електрична убодна пила
MATRIX MTX-EJS 800-1 Електрична убодна пила
2.399 ден
MATRIX MTX-EJS 800-1 Електрична убодна пила

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-TS 800-200/1 Стабилен циркулар
MATRIX MTX-TS 800-200/1 Стабилен циркулар
5.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Мултифункционална алатка 230W + сет 43 прибор
Makita Мултифункционална алатка 230W + сет 43 прибор
14.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Рачен циркулар N5900B, 2000W
Makita Рачен циркулар N5900B, 2000W
15.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Убодна пила 4326, 450W
Makita Убодна пила 4326, 450W
4.599 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Убодна пила 4351CT, 720W
Makita Убодна пила 4351CT, 720W
16.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Убодна пила JV0600K, 650W
Makita Убодна пила JV0600K, 650W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Убодна пила M4301 450W
Makita Убодна пила M4301 450W
4.399 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Убодна пила 4350CT, 720W
Makita Убодна пила 4350CT, 720W
11.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-CS 1200-185 L Електричен рачен циркулар со ласер
MATRIX MTX-CS 1200-185 L Електричен рачен циркулар со ласер
3.499 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-MS 800 Реципрочна пила 6 брзини
MATRIX MTX-MS 800 Реципрочна пила 6 брзини
3.399 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-SMS 1700-305DB Електрична пила
MATRIX MTX-SMS 1700-305DB Електрична пила
19.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Електрична Пила лисичарка+куфер JR3070CT, 1510W
Makita Електрична Пила лисичарка+куфер JR3070CT, 1510W
17.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Електрична пила лисичарка опашка JR3050T, 1010W
Makita Електрична пила лисичарка опашка JR3050T, 1010W
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Лисичарка прободна пила M4500 1010W
Makita Лисичарка прободна пила M4500 1010W
6.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Трачна пила за метал 2107FK, 710W
Makita Трачна пила за метал 2107FK, 710W
34.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
4.999 ден
 • FERM TCM1010 Електрична пила за плочки,
  |
 • Моќност: 600W, |
 • Дијаметар на дискот: 180mm,
 • Големина на плочата: 360x330mm,
 • Подесување на плочата: 0-45°, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар
Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар
4.999 ден
Kawasaki MTX-K-CS 1400 рачен цирклулар. Моќност 1400W, Број на вртежи 4600min-1, Димензии на пилата 190х20х2,6mm, Максимално сечење 90 56mm, тежина 2,8kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки
FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки
19.999 ден
FERM TSM1033 Стабилен циркулар со ногарки. Карактеристики: моќност 1.800 W, Број на вртежи во празен од 4.700 min-1, Пречник на диск Ø 250 mm, Насаден отвор на диск Ø 30 mm, Мах. сечење на 45° 63 m...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

MATRIX MTX-MT 200 Мултифункционална алатка
MATRIX MTX-MT 200 Мултифункционална алатка
2.699 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Eелектрична кружна пила HS6601, 1050W
Makita Eелектрична кружна пила HS6601, 1050W
7.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Mултрифункционална алатка TM3010CX6J, 320W
Makita Mултрифункционална алатка TM3010CX6J, 320W
13.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3