text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
MATRIX MTX-HG 2000/4 Индустриски фен за топол воздух
MATRIX MTX-HG 2000/4 Индустриски фен за топол воздух
1.499 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021

Makita Индустриски фен HG551VK, 1800W
Makita Индустриски фен HG551VK, 1800W
7.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021

MATRIX MTX-HG 2000 LCD Индустриски фен за топол воздух
MATRIX MTX-HG 2000 LCD Индустриски фен за топол воздух
2.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021

Makita Индустриски фен HG5012K-PRO, 1600W
Makita Индустриски фен HG5012K-PRO, 1600W
3.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021

FERM HAM1015 Индустриски фен
FERM HAM1015 Индустриски фен
2.199 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021

Iskra HG2000 Индустриски фен -2000W
Iskra HG2000 Индустриски фен -2000W
1.799 ден
Iskra HG2000 Индустриски фен -2000W • 230 / 240V~50Hz • Јачина I / II: 1000 / 2000W • проток на воздух I / II: 300 / 500 l/min • температура при раб. I / II: 350 / 550 °C • Прибор: - плосната мл...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.01.2021