text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
82 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Iskra сет: Дупчалка 500W+ алат ERO 60
Iskra сет: Дупчалка 500W+ алат ERO 60
4.790 ден

3.600 ден

Iskra GX-EID040-2 Ударна дупчалка 500w + Iskra ERO 60 / Спецификации за дупчалка Ергономична и лесна ударна дупчалка, со моќен 500 W мотор. Одлична за работење на тешко дофатни места, и претцизно ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra сет: Штрафилица 14V + Битови ERO 58
Iskra сет: Штрафилица 14V + Битови ERO 58
5.890 ден

3.990 ден

Iskra ML-CD92-180 Бат. штрафилица дупчалка + Iskra ERO 58 / Спецификации на штрафилица Напон: 18V, Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah ), Вртежи во празно: 0-700 / min-1, Степени на вртежен момент: 2...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА
Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА

7.490 ден

Villager VLN 4320 батериска Брусилка со 1 БАТЕРИЈА 18 V - Опрема: Батерија 4 Ah Полнач 1.65 A Куфер Тип на батерија: Fuse 18 V, Li-ion Тип на електро мотор: електро мотор со четкици бр. вртежи...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка
Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка

2.590 ден

 • Iskra ERO IE-AJ8-240 Ротациска брусалка
 • Јачина: 240W
 • Број на вртежи: 12.000 min-1
 • Пречник на вибрациски круг: 2 mm 
 • Брусна плоча: Ø125 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери
Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери

3.990 ден

 • Iskra ERO IE-AJ46-450 Ротациска брусалка + сет скалпери,
 • Моќност: 450W,
 • Број на вртежи: 12.000 min-1,
 • Брусна плоча: 150 mm,
 • Гаранција 2 години.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија
Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија

2.690 ден

 • Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка + 25 парчиња брусна хартија,
 • Моќност: 200W,
 • Број на вртежи: 15.000 min-1,
 •  Брусна плоча: 140x140x80 mm,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила Professional
Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила Professional

7.490 ден

Напон: 220-240V ~ 50Hz /Моќност :1800W /Вртежи во празен од -5000 врт / мин /Дијаметар на сечилото - Ø 210mm /Длоабочина на сечење под агол од 90° - (max) 73mm/Длоабочина на сечење под агол од 45...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка Professional
Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка Professional

2.590 ден

Напон: 220-240V ~ 50Hz /Моќност : 500W /Вртежи : 0-2700 врт / мин /Променлив футер: Ø 1,5 - 10 mm /Променлива брзина/Две насоки на вртење/Гумирана рачка/Димензии на пакувањето (во mm) : 245 (Д) x ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EWS 26-230 CLASSIC Електрична брусилка
Wurth EWS 26-230 CLASSIC Електрична брусилка

15.490 ден

Моќност – 2.600W Број на вртежи - 6.000 o/min без потенциометар Мак. Прифат на плочи – 230mm Брзоподесив штитник Заштита од рестарт Куглични лежишта во главата на брусилката за долготрајност во пр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EAG 11-125-C Електрична аголна брусилка
Wurth EAG 11-125-C Електрична аголна брусилка

7.090 ден

Модел: EAG 11-125-C Moќна аголна брусилка со електронски контролер за потешко сечење и брусење. Брусилката има прекинувач со два преклопи за дополнителна сигурност при користењето.Машината има ро...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EWS 14-125S-CLASSIC Електрична брусилка
Wurth EWS 14-125S-CLASSIC Електрична брусилка

7.690 ден

Моќност – 1.400W Број на обртаи - 11.000 o/min, без потенциометар max прифат на плоча – 125mm Брзоподесив штитник Заштита од рестарт Игличасти лежишта во главата на брусилката за долготрајност во п...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EAG 7-115 Ел. аголна брусалка 760W
Wurth EAG 7-115 Ел. аголна брусалка 760W

4.690 ден

Модел: EAG 7-115 Аголна брусилка со моќност од 760 W, одличен однос помеѓу масата и моќноста, за сечење и лесни брусења. Копчето за заклучување на работното вретено овозможува лесна промена на плоч...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EAG 20-230 Електрична аголна брусилка, 2000W
Wurth EAG 20-230 Електрична аголна брусилка, 2000W

11.350 ден

Моќна аголна брусилка со антивибрациска рачка за удобна работа без дополнителни потешкотии. Машината има ротор заштитен од прашини и струготини, чии лежишта се во гумено куќиште за да се спречи „за...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Safun Рачен цилкулар 1200W
Safun Рачен цилкулар 1200W
5.800 ден

2.999 ден

 • Safun Рачен цилкулар 1200W,
 • Моќнсот: 1.200W,
 • Дијаметар на диск: 185 mm,
 • Гаранција 3 години.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth SBS 1300 Електрична убодна пила, сабјарка
Wurth SBS 1300 Електрична убодна пила, сабјарка

17.890 ден

Моќна електрична убодна пила која е особено погодна за сечење метал и дрво во демонтажни процеси. Брзото и ефикасно сечење е овозможено благодарение на орбиталното движење на пилата. Промената на ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth DSS 1/2`H Пневматски ударен Одвртувач
Wurth DSS 1/2`H Пневматски ударен Одвртувач

11.090 ден

Моќен, добро урамнотежен пневматски одвртувач со брзо постигнување на прилагодениот момент на затегнување. Машината има оптимално позиционирано тежиште на алатот. Преклопникот кој лесно се управув...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EL-H 26-MLE CLASSIC Електро-пневматска ударна дупчалка
Wurth EL-H 26-MLE CLASSIC Електро-пневматска ударна дупчалка

13.490 ден

Лесна вибрациона дупчалка со исклучителен моќен удар од 2,5J за дупчење, ударно дупчење и лесно штемање во градежништво. Три режима на работа: дупчење, ударно дупчење и штемање. Број на обртаи без...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth ERHD 24-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка
Wurth ERHD 24-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка

11.990 ден

Број на обртаи без оптоварување: 1.250 o/min Влезна моќност: 800 W Сила на поединечен удар: 2,8 J Прифат : SDS-plus Маса: 2,9 kg Должина на кабел: 4 m Класа на заштита: II

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth ERHD 28-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка
Wurth ERHD 28-MLS Електро пневматски чекан-дупчалка

14.350 ден

Сила на поединечен удар:2.8J Број на обртаи без оптеретување:1.250 o/min Број на удари без оптеретување:4.000 min Класа на заштита:II Должина на кабел:4 m Маса:2,9 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Wurth EDI 13-K Електрична вибрациона дупчалка
Wurth EDI 13-K Електрична вибрациона дупчалка

5.850 ден

Моќна, компактна и лесна вибрациона дупчалка со моќност од 650 W, се карактеризира со своето брзо дупчење и долг работен век. Поседува вграден ROHM метален брз футер. Оваа машина има 2 режими на ра...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Safun Ударна бормашина 810W
Safun Ударна бормашина 810W
4.190 ден

2.300 ден

 • Safun Ударна бормашина 810W,
 • Моќнсот: 810W,
 • Број на вртежи: 0-2800r/min,
 • Капацитет на дупчење: 13 mm,
 • Гаранција 3 години.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-JS400 Убодна пила Professional
Iskra ERO IE-JS400 Убодна пила Professional
2.590 ден

2.499 ден

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz /Моќност : 400W/Подесувачки агол на сечење: од 0-45° /Број на движења - празен од: 1000 - 3000 min-1/Должина на движењето - 18mm/Променлива брзина/Дебелина на сечењето:дрв...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Villager VLN SC 350 Ел.тример за шишање овци
Villager VLN SC 350 Ел.тример за шишање овци

7.490 ден

 • Villager VLN SC 350
 •  Работен напон: 230V~50 Hz
 • Влезна снага: 350 W
 • Број на вртежи: 0-2600 rpm
 • Работна зафатнина: 78 mm
 • Гаранција 1 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AG750 Аголна брусалка Professional
Iskra ERO IE-AG750 Аголна брусалка Professional

2.999 ден

Напон: 230-240V~50Hz/Јачина: 750W /Вртежи: 12.000 rpm во празен од/Осовина: M14/2 дотатни положби за рачката/Големина на диск Ø 115 mm/Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 128 (Ш) x 120 (В)/Паку...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка Professional
Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка Professional

3.199 ден

Напон: 230-240V~50Hz/Јачина: 900W /Вртежи: 12.000 rpm во празен од/Осовина: M14/2 дотатни положби за рачката/Големина на диск: Ø 125 mm/Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 138 (Ш) x 120 (В)/Пак...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

 • 1(current)
 • 2
 • 3