text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VIWM 120 Апарат за заварување 4 kW
Villager VIWM 120 Апарат за заварување 4 kW
6.990 ден
Villager VIWM 120 Апарат за заварување-Дополнителна опрема:Држач за електрода, Клешти за маса,Челична четка.Спецификации Напон 230 V ~ 50 Hz Приклучна моќ 4 kW Излезен напон 60 V Работен цикл...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VIWM 205 Апарат за заварување 7.3 kW
Villager VIWM 205 Апарат за заварување 7.3 kW
14.990 ден
Villager VIWM 205 Апарат за заварување 7.3 kW - Дополнителна опрема:Држач за електрода, Клешти за маса,Челична четка. Спецификации Напон 230 V ~ 50 Hz Приклучна моќ 7.3 kW Излезен напон 74 V ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VIWM 175 Апарат за заварување 6.3kW
Villager VIWM 175 Апарат за заварување 6.3kW
9.990 ден
Villager VIWM 175 Апарат за заварување 6.3kW - Дополнителна опрема:Држач за електрода, Клешти за маса,Челична четка. Спецификации Напон 230 V ~ 50 Hz Приклучна моќ 6.3 kW Излезен напон 74 V ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VIWM 140 Апарат за заварување 4.8kW
Villager VIWM 140 Апарат за заварување 4.8kW
7.990 ден
Villager VIWM 140 Апарат за заварување - -Дополнителна опрема:Држач за електрода, Клешти за маса,Челична четка. Спецификации Напон 230 V ~ 50 Hz Приклучна моќ 4.8 kW Излезен напон 60 V Работ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VWM 200 COMBO Апарат за заварување 7.3 kW
Villager VWM 200 COMBO Апарат за заварување 7.3 kW
21.990 ден
Villager VWM 200 COMBO Апарат за заварување 7.3 kW. Дополнителна опрема:Држач за електрода,Пиштол за жица,З клешти за маса,Заштитна маска,Челична четка. Спецификации Напон 230 V ~ 50 Hz Приклучна...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021

BesplatnaIsporakaMKCategories
STANLEY STAR3200PROMOKIT Апарат за заварување 130А
STANLEY STAR3200PROMOKIT Апарат за заварување 130А
17.999 ден
13.999 ден
STANLEY STAR3200PROMOKIT Апарат за заварување 130А, Напон 230V,заварување 25-130А, електроди fi1,6mm - fi 3,2mm, тежина 4кг, во комплетот освен апаратот доаѓа и самозатезна маска со 11 електроди,ка...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.11.2021