text.skipToContent text.skipToNavigation
12 пронајдени производи
AGRINA Агрегат 1500
AGRINA Агрегат 1500
10.863 ден
8.690 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

MATRIX MTX-PG 3100 Бензиски агрегат
MATRIX MTX-PG 3100 Бензиски агрегат
24.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

MATRIX MTX-PG 5600 Бензиски агрегат
MATRIX MTX-PG 5600 Бензиски агрегат
59.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Agrina 1500М - Бензиски агрегат алуминиум
Agrina 1500М - Бензиски агрегат алуминиум
11.000 ден
Agrina 1500М - Бензиски агрегат - Мал компактен агрегат Агрина идеален за Вашата викендица и работилница. Моќност 1500W Напон :220 V, 50Hz бензин Моќност: 1.2 kw Капацитет на резервоар: 10 L ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Agrina 4000  - Бензиски агрегат монофазен
Agrina 4000 - Бензиски агрегат монофазен
15.999 ден
Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеалнен за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи ил...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Agrina 8000 - Бензиски агрегат трофазен
Agrina 8000 - Бензиски агрегат трофазен
33.999 ден
Agrina 8000 - Бензиски агрегат трофазен Бензиски монофазен/три-фазен агрегат за производство на електрична енергија идеалнен за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е не...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

WEIMA WM2500 GT Бензиски генератор
WEIMA WM2500 GT Бензиски генератор
15.900 ден
WEIMA WM2500 GT Бензиски генератор:Моќност 2500W\ Излезен напон 230V-50Hz\4 тактен мотор/ зафатнина 196цм3/моќност 6 коњи/резервоар 15 литри/масло во мотор 10-40W/Приклучоци 2х 230V

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

WEIMA WM5000CL Дизел генератор
WEIMA WM5000CL Дизел генератор
49.999 ден
WEIMA WM5000CL Дизел генератор/Моќност 5500W/излезен напон 230V-50Hz/монофазен+трофазен/мотор дизел/електричен стартер со клуч/зафатнина 389цм3/моќност 10коња/капацитет на резервоар 25 литри/Приклу...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

WEIMA WM5500 GT Бензиски генератор
WEIMA WM5500 GT Бензиски генератор
29.999 ден
WEIMA WM5500 GT Бензиски генератор/моќност 5500w/излезен напон 230V-50Hz/4 тактен мотор/зафатнина 389цм3/моќност 11.5 коњи/капацитет на резервоар 25литри/масло во мотор 10-40W/Приклучоци 2х 230V

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Agrina 6500  - Бензиски агрегат монофазен
Agrina 6500 - Бензиски агрегат монофазен
30.999 ден
Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеален за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи ии ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Villager Агрегат бензински VGP 2500 S
Villager Агрегат бензински VGP 2500 S
19.900 ден
Villager Агрегат бензински VGP 2500 S-230V напон, номинална снага 2киловати, макслимална снага 2,2 киловати,капацитет на резервоар 15 литри, тежина 42 кг, мотор со еден цилиндар и воздушно ладење-1...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Агрегат бензински VGP 3000 S
Villager Агрегат бензински VGP 3000 S
23.600 ден
напон 2х230В,номинална снага 2.5киловати/макслимана снага 2.8киловати, резервоар 15литри, тежина 48кг, мотор-едноцилиндричен со воздушно ладење 196цм3,6.5 коњи,3600 обртаи во минута/ Intezitet stru...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020