text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.дигалка VEH-800 1350W
Villager Ел.дигалка VEH-800 1350W
14.890 ден

висина на подигнување 6 m / 12 m/брзина на подигнување 4 m/min / 8 m/min/пречник сајла 5.1 mm/тежина 20 kg/Оптеретување 800 kg (6 m) / 400 kg (12 m)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ЕВ-125-250 Ел. дигалка со сајла 500W
Iskra ЕВ-125-250 Ел. дигалка со сајла 500W
8.990 ден

-15% во кошничка

Iskra ЕВ-125-250 Ел. дигалка со сајла 500W Електрична дигалка со сајла Моќност: 500W Напон: 230V~50Hz Номинално оптеретување без ремени: 125кг Номинално оптеретување со ремени: 250кг Висина на под...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra EV-300-600 Ел. дигалка со сајла 1050W
Iskra EV-300-600 Ел. дигалка со сајла 1050W
13.490 ден

-15% во кошничка

Iskra EV-300-600 Ел. дигалка со сајла 1050W Електрична дигалка со сајла Моќност: 1050W Напон: 230V~50Hz Номинално оптеретување без ремени: 300кг Номинално оптеретување со ремени: 600кг Висина на п...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra EV-200-400 Ел. дигалка со сајла 800W
Iskra EV-200-400 Ел. дигалка со сајла 800W
10.990 ден

-15% во кошничка

Iskra EV-200-400 Ел. дигалка со сајла 800W Електрична дигалка со сајла Моќност: 800W Напон: 230V~50Hz Номинално оптеретување без ремени: 200кг Номинално оптеретување со ремени: 400кг Висина на под...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra EV-250-500 Ел. дигалка со сајла 1000W
Iskra EV-250-500 Ел. дигалка со сајла 1000W
11.990 ден

-15% во кошничка

Iskra EV-250-500 Ел. дигалка со сајла 1000W Електрична дигалка со сајла Моќност: 1000W Напон: 230V~50Hz Номинално оптеретување без ремени: 250кг Номинално оптеретување со ремени: 500кг Висина на п...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. дигалка VEH-250 500 W
Villager Ел. дигалка VEH-250 500 W
6.990 ден

висина на подигнување 6 m / 12 m/брзина на подигнување 4 m/min / 8 m/min/пречник сајла 3 mm/тежина 14 kg/Оптеретување 250 kg (6 m) / 125 kg (12 m)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Eл.дигалка VEH-500 900W
Villager Eл.дигалка VEH-500 900W
9.490 ден

висина на подигнување 6 m / 12 m/брзина на подигнување 4 m/min / 8 m/min/пречник сајла 4.2 mm/тежина 16 kg/Оптеретување 500 kg (6 m) / 250 kg (12 m)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023