text.skipToContent text.skipToNavigation
22 пронајдени производи
MATRIX MTX-VC 1400-30L-E Индустриска правосмукалка
MATRIX MTX-VC 1400-30L-E Индустриска правосмукалка
6.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Makita Индустриска правосмукалка  VC3012L, 1200W
Makita Индустриска правосмукалка VC3012L, 1200W
27.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Makita Правосмукалка  VC2012L, 1000W
Makita Правосмукалка VC2012L, 1000W
14.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Makita Правосмукалка  VC2512L, 1000W
Makita Правосмукалка VC2512L, 1000W
12.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Kawasaki MTX-K-VCW 1600-30L Индустриска правосмукалка
Kawasaki MTX-K-VCW 1600-30L Индустриска правосмукалка
9.999 ден
Kawasaki MTX-K-VCW 1600-30L Индустриска правосмукалка. Моќност 1.600W, максимален притсок 20 kPa, максимален проток на воздух 216 m/h, Капацитет на резервоар 30 литри, Максимална бучавос 85 dB, дол...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

MATRIX MTX-VC 1400-20L-E Индустриска правосмукалка
MATRIX MTX-VC 1400-20L-E Индустриска правосмукалка
5.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Black & Decker BXVC20MDE Правосмукалка за пепел и пелети
Black & Decker BXVC20MDE Правосмукалка за пепел и пелети
3.363 ден
2.690 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка
Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка
15.850 ден
Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка Максималната ефикасност кај чистењето , со минимален труд е возможна само со новите правосмукалки за професионална употреба LAVOR DOZER! DOZER - профи се...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021

Lavor DOZER 260 индустриска правосмукалка
Lavor DOZER 260 индустриска правосмукалка
14.650 ден
Максималната ефикасност кај чистењето , со минимален труд е возможна само со новите правосмукалки за професионална употреба LAVOR DOZER! DOZER - профи серијата се правосмукалки наменети за суво и в...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021

Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено
Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено
8.150 ден
Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено Технички карактеристики: Правосмукалка LAVOR TRENTA XE суво/водено Напојување 230 V- 50 Hz Тежина: 8,2 Kg Големина на резервоар: 30 l Снага: m...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021

Black&Decker Сет: Правосмукалки за домаќинство и автомобил
Black&Decker Сет: Правосмукалки за домаќинство и автомобил
4.398 ден
Black&Decker Сет: Правосмукалки за домаќинство NVC115W-QW + автомобил NVB12AV-XJ * Спецификација за правосмукалка за во автомобил NVB12AV-XJ: Правосмукалка за во автомобил приклучок на 12V погодн...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Lavor VAC 20S индустриска правосмукалка
Lavor VAC 20S индустриска правосмукалка
4.100 ден
Lavor VAC 20S индустриска правосмукалка Моќ: 1000W Напон:230 V - 50 Hz Капацитет на резервар: 20l Депресија макс. 180 mbar Тежина: 5kg Производител Lavor Земја на потекло: Италија Правосмукалка ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021

STANLEY SXVC35PTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање + дување 35L
STANLEY SXVC35PTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање + дување 35L
10.999 ден
STANLEY SXVC35PTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање + дување 35L. Капацитет : 35 L / Притисок на вшмукување : 19 (kPa) / Моќност : 1600 W / Тежина : 14.3kg / Должина на кабел : 5m / Утикач с...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Прибор за камин ЖАР 4 дела
Прибор за камин ЖАР 4 дела
1.799 ден
1× лопатка за камин со дрвена рачка 1× закривена Т палка со дрвена рачка 1× мала лопатка за камин со дрвена рачка 1× маша за камин со дрвена рачка Материјал - железо Материјал на рачката - дрво

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

STANLEY SXVC20XTE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 20L
STANLEY SXVC20XTE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 20L
8.999 ден
STANLEY SXVC20XTE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 20L / Капацитет : 20 L / Притисок на вшмукување : 18 (kPa) / Моќност : 1400 W / Тежина : 11,4 / Должина на кабел : 5m, гаранција 2 години.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

STANLEY SXVC20PTE Правосмукалка за мокро и суво смукање 20L
STANLEY SXVC20PTE Правосмукалка за мокро и суво смукање 20L
7.999 ден
6.999 ден
STANLEY SXVC20PTE Правосмукалка за мокро и суво смукање / Капацитет : 20 L / Притисок на вшмукување : 17 (kPa) / Моќност : 1200 W / Тежина : 9,9 kg / Должина на кабел : 5m, гаранција 2 години.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

AGRINA HEPA филтер за K800
AGRINA HEPA филтер за K800
399 ден
AGRINA HEPA филтер за правосмукалката за пепел Agrina K800

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер
VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер
2.113 ден
1.690 ден
VIVAX AVC-600B Dusky правосмукалка за пепел + ГРАТИС HEPA филтер. Идеална за чистење на печки на дрва, камини, печки на пелети, а во летните месеци и чистење на роштиљ скара. Лесна е за манипулација. Карактеристки: Кап...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Makita Индустриска Правосмукалка  VC3011L, 1300W
Makita Индустриска Правосмукалка VC3011L, 1300W
17.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел
Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел
1.890 ден
Agrina K- 800W Правосмукалка за пепел Технички карактеристики: - Моќност: 800 W - Капацитет: 18 l - Производител: ЛТД Агрина – Кина Правосмукалка за чистење на пепел од камини, фурни, печки ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 50L
STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик 50L
13.999 ден
STANLEY SXVC50XTDE Правосмукалка за мокро и суво смукање-нерѓосувачки челик / Капацитет : 50 L / Притисок на вшмукување : 19 (kPa) / Моќност : 1600 W / Тежина : 18.7kg / Должина на кабел : 5m, гаранција 2 години.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
5.250 ден
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено Технички карактеристики: Правосмукалка LAVOR WT 20 P суво/водено Напојување 230 V- 50 Hz Тежина: 6,5 Kg Големина на резервоар: 20 l Проток .60 l...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021