text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
10.999 ден
 • Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W,
  |
 • Моќност: 2200W,
 • Проток на вода : 440 l/h ,
 • Максимален притисок :150 Bar,
 • Тежина 12.1 kg, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
8.000 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Makita Перач под притисок HW102, 1300W, 70bar
Makita Перач под притисок HW102, 1300W, 70bar
7.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black & Decker Апарат за перење под притисок PW 1700 SPL
Black & Decker Апарат за перење под притисок PW 1700 SPL
10.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Перач под висок притисок HW111, 1700W, 110bar
Makita Перач под висок притисок HW111, 1700W, 110bar
11.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black & Decker Апарат за перење под притисок PW 2000 T
Black & Decker Апарат за перење под притисок PW 2000 T
11.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Перач под притисок HW112, 1600W, 120bar
Makita Перач под притисок HW112, 1600W, 120bar
16.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

FERM GRM1026-Перач под висок притисок-170Bar
FERM GRM1026-Перач под висок притисок-170Bar
11.990 ден
GRM1026 – Перач под висок притисок 2200W – 170Bar• Аксијална пумпа со три метални дизни и лесно метално куќиште,Старт – стоп систем на активација на моторот при притискање на копчето на пиштолот за...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W
Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W
7.999 ден
Black&Decker BXPW1700E Перач под висок протисок 1700 W / Јачина на моторот :1700 W / Проток на вода : 420 l/h / Максимален притисок :130 Bar / Тежина 9.7 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black&Decker BXPW1400E апарат за перење под притисок 1400W
Black&Decker BXPW1400E апарат за перење под притисок 1400W
6.999 ден
Black & Decker BXPW1400E апарат за перење под притисок 1400W. Карактеристики: Моќност 1.400W, проток на вода 390 l/h, максимална моќност 110 бари, температура до 50 степени, тежина 8кг, вклучено 3 ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

FERM GRM1022 Перач под висок притисок-110Bar
FERM GRM1022 Перач под висок притисок-110Bar
5.999 ден
FERM GRM1022 Перач под висок притисок-110Bar Перач под висок притисок /1400W-110Bar FERM GRM1022 Спецификации Напон: 220-240V˜, 50/60Hz/ Моќност: 1400W/ Максимален притисок: 110Bar/Проток на вода (...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Aпарат за перење VHW 100 S 2100W 110/135bar
Villager Aпарат за перење VHW 100 S 2100W 110/135bar
7.750 ден
Villager Aпарат за перење VHW 100 S 2100W 110/135bar-10 метри црево, 5 метри кабел за струја,230 V ~ 50 Hz,проток 432 l/h

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Апарат за перење VHW 130 2500W 130/195bar
Villager Апарат за перење VHW 130 2500W 130/195bar
13.750 ден
Villager Апарат за перење VHW 130 2500W 130/195bar-максимален проток 420 l/h-црево 5 метри, кабел за струја 5 метри

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок
LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок
15.000 ден
11.999 ден
LAVOR HPW PREDATOR 180bar перач под притисок/Работен напон 220V-50Hz/ Моќност 2.5kW/Проток на вода 510л/ч / работен притисок 180 бари/ должина на црево 8 метри/дигитален тастер за контрола/1 фиксна...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

LAVOR Predator 160bar перач под притисок
LAVOR Predator 160bar перач под притисок
12.999 ден
8.240 ден
LAVOR Predator 160bar перач под притисок. Карактеристики:Работен напон 220V-50Hz, Моќност 2.5kW, Проток на вода 510л/ч, работен притисок 160 бари, должина на црево 8 метри, Пиштол со брзо поврзување, тежина 12,5кг, дополнитена четка за бекатон плочки, внатрешен сад за шампон, производител Лавор Италија, гаранција 12 месеци.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020