text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
Makita Потезна пила LS0815FL, 1400W
Makita Потезна пила LS0815FL, 1400W
24.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потопна пума за нечиста вода PF1100, 1100W
Makita Потопна пума за нечиста вода PF1100, 1100W
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0410, 400W
Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0410, 400W
5.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0610, 550W
Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0610, 550W
9.399 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0800, 800W
Makita Потопна пумпа за нечиста вода PF0800, 800W
8.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потопна пумпа за чиста вода PF0300, 300W
Makita Потопна пумпа за чиста вода PF0300, 300W
4.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Стабилна комбинирана пила LH1040, 1650W
Makita Стабилна комбинирана пила LH1040, 1650W
29.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Стабилна пила со маса 2712, 2000W
Makita Стабилна пила со маса 2712, 2000W
23.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Герпила LS1216, 1650W
Makita Герпила LS1216, 1650W
59.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Потезна пила  LS1018L, 1430W
Makita Потезна пила LS1018L, 1430W
39.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Стабилна пила циркулар MLS100, 1500W
Makita Стабилна пила циркулар MLS100, 1500W
17.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita Стабилна пила циркулар MLT100, 1500W
Makita Стабилна пила циркулар MLT100, 1500W
39.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita ел.Потопна пумпа за чиста вода  PF0403, 400W
Makita ел.Потопна пумпа за чиста вода PF0403, 400W
5.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Makita потопна пумпа за нечиста вода PF1010, 1000W

 PF1010
Makita потопна пумпа за нечиста вода PF1010, 1000W PF1010
9.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

MakitaПотопна пумпа за нечиста вода PF1110, 1100W
MakitaПотопна пумпа за нечиста вода PF1110, 1100W
13.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020