text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
87 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок 145 бари/2100W
STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок 145 бари/2100W
25.990 ден

15.999 ден

 • STANLEY FATMAX SXFPW21MPE - Перач под притисок
 • Моќност: 145 бари / 2.100W
 • Гаранција: 2 години
 • 2 додатоци за прскање, 2 четки
 • Бренд: Stanley

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA AR 2500 бензински агрегат
ISKRA AR 2500 бензински агрегат

24.990 ден

 • ISKRA AR 2500 агрегат 4,1 kW
 • Излезна моќност (S2 5мин): 2500 W
 • напон: 2 × 230V ~ 50Hz
 • Гаранција:2 год.
 • резервоарот за гориво: 15 l • Стартување: рачно

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
Lavor GALAXY 160 - Перач под притисок 160 Бари
10.990 ден

8.990 ден

 • Тип на производ: Машини за перење под притисок
 • Моќност: 2,5 kW
 • Максимален притисок: 160 бари
 • Максимален проток: 510литри на час
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager КОМПРЕСОР VAT 24л/1.5 KW
Villager КОМПРЕСОР VAT 24л/1.5 KW

11.490 ден

 • Тип на производ: Компресор
 • Моќност: 1500W
 • Проток на воздух: 206 лит./мин.
 • Капацитет: 24 литри
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Компресор VAT 50 л 1.5KW
Villager Компресор VAT 50 л 1.5KW

14.490 ден

 • Тип на производ: Компресор
 • Моќност: 1500W
 • Проток на воздух: 206 лит./мин.
 • Капацитет: 50 литри
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Компресор VAT 50 LS/0.75kw БЕЗ МАСЛО
Villager Компресор VAT 50 LS/0.75kw БЕЗ МАСЛО
15.490 ден

14.000 ден

 • Тип на производ: Компресор
 • Моќност: 750W
 • Проток на воздух: 125 лит./мин.
 • Капацитет: 50 литри
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Eл.дигалка VEH-500 900W
Villager Eл.дигалка VEH-500 900W

9.490 ден

 • Тип на производ: Eлектрична дигалка
 • Оптеретување: 250/500 kg
 • Висина на подигање: 6m/12m
 • Брзина: 6 / 8 метри во минута
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.дигалка VEH-800 1350W
Villager Ел.дигалка VEH-800 1350W

14.890 ден

 • Тип на производ: Eлектрична дигалка
 • Оптеретување: 400/800 kg
 • Висина на подигање: 6m/12m
 • Брзина: 4 / 8 метри во минута
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел. дигалка VEH-250 500 W
Villager Ел. дигалка VEH-250 500 W

6.990 ден

 • Тип на производ: Eлектрична дигалка
 • Оптеретување: 250/125 kg
 • Висина на подигање: 6m/12m
 • Брзина: 4 / 8 метри во минута
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavor HPW PREDATOR 180 перач под притисок
Lavor HPW PREDATOR 180 перач под притисок
28.250 ден

26.990 ден

 • Моќност: 180 bar.
 • Моќност на мотор: 2500W
 • Проток на вода: 510 L/h
 • Црево: 8 m
 • Гаранција: 1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ANNOVI REVERBERI BC250DSS Батериски перач 18V
ANNOVI REVERBERI BC250DSS Батериски перач 18V
10.990 ден

8.990 ден

ANNOVI REVERBERI BC250DSS Батериски перач под висок притисок 18V 24 bar 175 l/h Dual Speed

Карактеристики

Влезна моќност 18V Li-Ion

Проток на вода 175 l/h

Максимален ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Farm FK50LV компресор 50L- V мотор
Farm FK50LV компресор 50L- V мотор

17.990 ден

Farm by Wurth -Напон 230V- 50 Hz Моќност 3.0HP/ 2200W Број на обртаи 2850 min -1 Излезен капацитет 420L/ min Максимален притисок 8 bar Капацитет на боцата 50L Тежина 38kg.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Farm FK24L компресор 24L
Farm FK24L компресор 24L

9.450 ден

Farm by Wurth - Напон 230V- 50Hz Моќност 1500W Број на обртаи 2850 /min Излезен капацитет 180 L/min Максимален притисок 8 bar Капацитет на боцата 24L

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Farm FK50L компресор 50L
Farm FK50L компресор 50L

11.990 ден

Farm by Wurth - Напон 230V- 50Hz Моќност 1500W Број на обртаи 2850 /min Излезен капацитет 180 L/min Максимален притисок 8 bar Капацитет на боцата 50L

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina компресор 25L K
Agrina компресор 25L K
8.138 ден

7.800 ден

Напон: 230V Моќ: 1.5kW Запремнина: 25l Капацитет: 110l/min Притисок: 8bar Тежина: 35kg Производител Агрина Земја на потекло Кина Компресор со компактни димензии наменет за домашна и индустриска упо...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina 25L клипен компресор
Agrina 25L клипен компресор
8.380 ден

7.900 ден

Технички карактеристики: Моќност: 1.5 kW (2 hp) Запремнина: 25 l Напон: 220V- Монофазен Проток на воздух: 198 l/min Притисок: 8 bar Тежина: 20 kg Производител: Агрина Земја на потекло: Кина...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina 200L клипен компресор
Agrina 200L клипен компресор
36.300 ден

32.990 ден

Технички карактеристики: Моќност: 2.2 kW (3 hp) Запремнина: 200 l Напон: 220V- Монофазен Проток на воздух: 336 l/min Притисок: 8 bar Тежина: 115 kg Производител: Агрина Земја на потекло: Ки...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina 50L клипен компресор
Agrina 50L клипен компресор
10.960 ден

9.990 ден

Технички карактеристики: Моќност: 1.5 kW (2 hp) Запремнина: 50 l Напон: 220V- Монофазен Проток на воздух: 198 l/min Притисок: 8 bar Тежина: 26,5 kg Опрема: пиштол за пумпање со пресостат, сп...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina 240L компресор со каиш
Agrina 240L компресор со каиш
41.500 ден

36.990 ден

Agrina 240L компресор со каиш

Технички карактеристики:

Моќност на мотор: 2.2 kW

Напон: 230 V - Монофазен

Проток на воздух: 250 l/min

Притисок: 8 bar

Про...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Agrina 150L компресор со каиш
Agrina 150L компресор со каиш
31.500 ден

27.990 ден

Agrina 150L компресор со каиш

Технички карактеристики:

Моќност на мотор: 2.2 kW

Напон: 230V- Монофазен

Проток на воздух: 250 l/min

Притисок: 8 bar

Прои...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Migliori VC 3012 Индустриска правосмукалка суво/мокро
Migliori VC 3012 Индустриска правосмукалка суво/мокро

5.790 ден

Професионална правосмукалка за суво и водено чистење со моќност од 1200 W.Опремена е со постоље со 4 тркала и утикач од 2000W за приклучување на машини за работа Во стандардната опрема има хепа ф...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Migliori VC 6030 Индустриска правосмукалка суво/мокро
Migliori VC 6030 Индустриска правосмукалка суво/мокро

15.990 ден

Професионална правосмукалка за суво и водено чистење со 3 мотори.Опремена е со постоље со 4 тркала. Во стандардната опрема има хепа филтер и филтер за водено вшмукување, 2 папучи (водено и суво ч...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Migliori VC 6020 Индустриска правосмукалка суво/мокро
Migliori VC 6020 Индустриска правосмукалка суво/мокро

13.990 ден

Професионална правосмукалка за суво и водено чистење со 2 мотори,опремена со утикач од 2000W за приклучување на машини за работа и постоље со 4 тркала. Во стандардната опрема има хепа филтер и фи...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavor Costellation IR Professional Правосмукалка
Lavor Costellation IR Professional Правосмукалка

52.760 ден

Професионална машина (смукалка) за хемиско чистење на сите видови текстил/килими опремена со два моќни мотори, голем резервоар (одстранлив) и пумпи за детергент кои овозможуваат идеален проток на х...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavor Аpollo - IF03 Professional Правосмукалка
Lavor Аpollo - IF03 Professional Правосмукалка

40.635 ден

Професионална машина (смукалка) за хемиско чистење на сите видови текстил/килими опремена со моќен мотор, голем резервоар и пумпи за детергент кои овозможуваат идеален проток на хемикалиите. Идеалн...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3