text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
8 пронајдени производи
ToolBox-Професионална кутија за алат- црна 15158
ToolBox-Професионална кутија за алат- црна 15158
1.399 ден
Производител: Patrol Poland Бренд:ToolBox HD Compact 1 Категорија: Професионална кутија за алат Димензии:450 x 350 x 350 mm. Материјал: Пластика, Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Мултифункционална Товарна количка 120кг 308590
Мултифункционална Товарна количка 120кг 308590
9.990 ден
КОЛИЧКА АЛУМ.ЗА ТОВАР МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА 120КГ 1355*505*540 ГИНГТАИ ЉТ3053 Бренд:Баукит Категорија: Транспортни колички за товар Димензии:1350 x 505 x 540 mm. Носивост:120kg Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Железна товарна количка-200kg 308592
Железна товарна количка-200kg 308592
2.800 ден
КОЛИЧКА ЖЕЛЕЗНА ЗА ТОВАР 200КГ 1185*490*520М СО ТРКАЛА 997573 ГИНГТАИ ЉТ3076 Бренд:Баукит Категорија: Транспортни колички за товар Димензии:1185 x 490 x 520 mm. Носивост:200kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

ToolBox-Професионална кутија за алат- црна 9324
ToolBox-Професионална кутија за алат- црна 9324
1.100 ден
Производител: Patrol Poland Бренд:ToolBox Formula S Alu 600 Категорија: Професионална кутија за алат Димензии:547 x 271 x 278 mm. Материјал: Пластика, Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

ToolBox-Кутија за алат-жолта 33145
ToolBox-Кутија за алат-жолта 33145
1.000 ден
Производител: Patrol Poland Бренд:ToolBox Stuff Semi Profi 20 Carbo Категорија: Кутија за алат Димензии:525 x 256 x 246 mm. Материјал: Пластика , Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Tolsen-кутија за алат 80211
Tolsen-кутија за алат 80211
1.390 ден
КУТИЈА ЗА АЛАТ 80211 ТОЛСЕН Производител: Tolsen Бренд:Tolsen Категорија: Кутија за алат Tежина:3.3kg Димензии:404 x 200 x 195 mm. Со 3 нивоа Дебелина на челик: 0,6-0,8mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Товарна количка 150кг 308591
Товарна количка 150кг 308591
5.490 ден
КОЛИЧКА АЛУМ. ЗА ТОВАР 150КГ 1180*495*480ММ СО ТРКАЛА 997575 ГИНГТАИ ЉТ3073 Бренд:Баукит Категорија: Транспортни колички за товар Димензии:1180 x 495 x 480 mm. Носивост:150kg Материјал: Алуминиум

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Товарна количка 2020 Вендар-на склопување
Товарна количка 2020 Вендар-на склопување
1.890 ден
КОЛИЧКА АЛУМ. РАЧНА ЗА ТОВАР НА ДВЕ ТРКАЛА НА СКЛОП. ХТ-2020 ВЕНДАР Бренд:Баукит Категорија: Транспортни колички за товар Димензии:420 x 400 x 1080 mm. Димензии склопена:190 x 400 x 710 mm. Димензи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020