text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
  • 3
88 пронајдени производи
Iskra ERO HTS 6 - сет штрафцигери
Iskra ERO HTS 6 - сет штрафцигери
390 ден

351 ден

6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm SL (-) Слот • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*6 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*6 ЦОРДА КРАУСЕ

8.000 ден

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*6 ЦОРДА 030368-Алуминиумска троделна скала Број на газишта: 3*6 Висини на скала: 1.70/2.40/3.65м Работни висини: 2.70/3.20/4.55м Шифра на производител: 013361/033369 Класа:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х8
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х8

8.700 ден

СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х8 120373-Алуминиумска скала Број на газишта: 2*8 Висина на скала: 1.85м Работна висина: 3.30м Шифра на производител: 120373 Класа: MONTO (ПРОФИ) Гаранција: 5 год...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х4
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х4

3.700 ден

СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х4 120335- Алуминиумска скала Број на газишта: 2*4 Висина на скала: 0.90м Работна висина: 2.40м Шифра на производител: 120335 Класа: MONTO (ПРОФИ) Гаранција: 5 го...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 10 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 10 ЦОРДА КРАУСЕ

4.000 ден

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 10 ЦОРДА 010100 КРАУСЕ-Алуминиумска едноделна скала Број на газишта: 10 Висина на скала: 2.80м Работна висина: 4.05м Шифра на производител: 010100 Класа: CORDA (Хоби) Гаранц...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА ДРВЕНА 2x6 1.82М DDS6 WOODLAND
СКАЛА ДРВЕНА 2x6 1.82М DDS6 WOODLAND

4.300 ден

СКАЛА ДРВЕНА 2x6 1.82М DDS6 WOODLAND- Димензии на ногата: 61x22 Димензии на газиштата: 45х22 Простор од 29 см помеѓу газиштата Материјал: бор без јазли Газиштата се залепени со лепак Д4 Два не...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА ДРВЕНА 2x4 1.24М DDS4 WOODLAND
СКАЛА ДРВЕНА 2x4 1.24М DDS4 WOODLAND

3.200 ден

СКАЛА ДРВЕНА 2x4 1.24М DDS4 WOODLAND-Димензии на ногата: 61x22 Димензии на газиштата: 45х22 Простор од 29 см помеѓу газиштата Материјал: бор без јазли Газиштата се залепени со лепак Д4 Два нер...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА СКЕЛЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ВЕНДАР
СКАЛА СКЕЛЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ВЕНДАР

7.500 ден

СКАЛА СКЕЛЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА 4*3 0.9м/1.66м/3.38м ВЕНДАР ЛЦГ3412БР

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА

2.800 ден

СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х3 120328 -Алуминиумска скала Број на газишта: 2*3 Висина на скала: 0.70м Работна висина: 2.20м Шифра на производител: 120328 Класа: MONTO (ПРОФИ) Гаранција: 5 го...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА КРАУСЕ

4.600 ден

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА 010117-Алуминиумска едноделна скала Број на газишта: 11 Висина на скала: 3.10м Работна висина: 4.30м Шифра на производител: 010117 / 030115 Класа: CORDA (Хоби) Гара...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х7
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х7

7.500 ден

СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х7 120366-Алуминиумска скала Број на газишта: 2*7 Висина на скала: 1.60м Работна висина: 3.05м Шифра на производител: 120366 Класа: MONTO (ПРОФИ) Гаранција: 5 год...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ДВОДЕЛНА 2*8 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМ. ДВОДЕЛНА 2*8 ЦОРДА КРАУСЕ

7.800 ден

СКАЛА АЛУМ. ДВОДЕЛНА 2*8 ЦОРДА 030283-Алуминиумска дводелна скала Број на газишта: 2*8 Висини на скала: 2.25/2.15/3.90м Работни висини: 3.20/3.45/4.85м Шифра на производител: 010285/030283 Класа: C...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х5
СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х5

4.500 ден

СКАЛА АЛУМ. ШИРОКИ ГАЗИШТА ДОППЛО 2х5 120342-Алуминиумска скала Број на газишта: 2*5 Висина на скала: 1.15м Работна висина: 2.65м Шифра на производител: 120342 Класа: MONTO (ПРОФИ) Гаранција: 5 год...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Iskra ERO 65 - сет алати
Iskra ERO 65 - сет алати
4.390 ден

3.951 ден

• 1/4” Наставки: • (12 парчиња), 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm • 3/8" Наставки: • (11 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 mm • Универзален зглоб: (2 пар) 6,35 mm (1/4...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Заварувач на пластични цевки Iskra PWM-1500
Заварувач на пластични цевки Iskra PWM-1500
7.990 ден

7.191 ден

Заварувач на пластични цевки • Напон: 220-240V~50Hz • Моќност: 1500W • Температура на заварување: 0-300 °C • Заштита од прегревање • Индикатор за вклучување • Индикатор за температура • Додатоци: ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Iskra ERO FST204 - сет алати
Iskra ERO FST204 - сет алати
2.990 ден

2.691 ден

HSS сврдли (35 парчиња): 4 x 1.5 / 4 x 2.0 / 4 x 2.5 / 3 x 3.0 / 4 x 3.2 / 2 x 3.5 /3 x 4.0 / 2 x 4.5 / 2 x 4.8 ; 5.0 / 2 x 5.5 ; 6.0 / 2x 6.5 ; 7.0 Спирални сврдли за дрво (32 парчиња): 4 x 3....

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 7 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 7 ЦОРДА КРАУСЕ

3.500 ден

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 7 ЦОРДА 010070 КРАУСЕ-Алуминиумска едноделна скала Број на газишта: 7 Висина на скала: 1.95м Работна висина: 2.90м Шифра на производител: 010070 Класа: CORDA (Хоби) Гаранциј...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 9 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 9 ЦОРДА КРАУСЕ

3.700 ден

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 9 ЦОРДА 010094 KRAUSE-Алуминиумска едноделна скала Број на газишта: 9 Висина на скала: 2.50м Работна висина: 3.50м Шифра на производител: 010094 Класа: CORDA (Хоби) Гаранциј...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Iskra ERO 85 - сет алати
Iskra ERO 85 - сет алати
5.990 ден

5.391 ден

Iskra ERO 85 - сет алати / • Инбус: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4 ") и 12,5 mm (1/2") • 1/2 "наставки: (16 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21,22, 24, 27, 30, 32 • 1/4 "наставки: (12 пар...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Wurth Сет Wurth T - имбус клучеви, 3-8mm, 5 парчиња
Wurth Сет Wurth T - имбус клучеви, 3-8mm, 5 парчиња

1.850 ден

Врвот одвртувачоте со завршна обработка со дијамантска обвивка. Подобро прилега на главата на завртката, подолг век на траење на одвртувачот, одвртување на оштетените завртки, помал степен на приме...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Wurth Сет аголни Totx клучеви, ZEBRA
Wurth Сет аголни Totx клучеви, ZEBRA

1.590 ден

ZEBRA сет аголни одвртувачи со TX прифат. Распон на прифат 9-40mm. Шифра 71536100

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Wurth Сет REDLINE окасто-вилушкасти клучеви 6-22mm, 12 париња
Wurth Сет REDLINE окасто-вилушкасти клучеви 6-22mm, 12 париња

2.000 ден

Величини: 6,7,8,9,10,11,12,13,14,17,19,22m. Шифра 5754301460

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Wurth Сет ZEBRA одвртувачи , (4 [шлиц + 2 PH), 6 парчиња
Wurth Сет ZEBRA одвртувачи , (4 [шлиц + 2 PH), 6 парчиња

2.350 ден

Бренд: ZEBRA 4 шлиц 2 PH 6 Шифра 61392326

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Wurth Сет аголни шестоаголни имбус клучеви, ZEBRA
Wurth Сет аголни шестоаголни имбус клучеви, ZEBRA

1.150 ден

ZEBRA сет кратки имбус клучеви. Распон на прифат 1,5-10mm. Шифра 71531100

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА КРАУСЕ
СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА КРАУСЕ

9.300 ден

СКАЛА АЛУМИН. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА 033376-Алуминиумска троделна скала Број на газишта: 3*7 Висини на скала: 1.95/2.95/4.20м Работни висини: 2.95/3.75/5.10м Шифра на производител: 013378/033376 Класа:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

  • 1(current)
  • 2
  • 3